ته چین؛

طرز تهیه سوپ پیاز و تره فرنگی انگلیسی

کد خبر: ۸۵۷۴۵۲
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۷ - ۲۳:۴۶ 07 December 2018
تعداد بازدید : 645

مواد لازم:
یک بند انگشت کره
یک مشت مریم گلی، 8 برگ برای سرو و تزئین باقی بماند
شش حبه سیر
پنج عدد پیاز قرمز
سه عدد پیاز سفید
سه عدد موسیر
300 گرم تره فرنگی
دو لیتر آب گوشت گاو یا مرغ یا سبزیجات
نمک دریایی به میزان لازم
هشت تکه نان
200 گرم پنیر چدار

بازدید 7362
از جمله خواص پیاز می‌توان به سرشار بودن به آنتی اکسیدان، ضد سرطان، تنظیم قند خون، مبارزه با عفونت و غیره اشاره کرد. تره فرنگی با طعمی بهتر و شیرین‌تر از پیاز، طعم غذا را بدون این که طعم خود را قالب کند، بهتر می سازد. تره فرنگی از خانواده پیاز، موسیر و پیازچه است. مزه و طعم آن مانند موسیر و کمی شیرین تر و خوش طعم تر است.خواص بی‌شماری نیز دارد و هضم غذا، بهبود عملکرد دستگاه گوارش و لاغری نیز بسیار مفید است. ترکیب این پیاز و تره فرنگی با هم در سوپ، سوپی بسیار سالم،سفید، مغذی و در عین حال فوق‌العاده خوش طعم و لذیذ است.
اشتراک گذاری