ته چین؛

روش استریل کردن شیشه مربا و ترشی

کد خبر: ۸۵۶۹۵۸
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۷ 04 December 2018
تعداد بازدید : 17435
بازدید 57535
نگهداری مربا، ترشی، خیارشور و امثال آن در شیشه به مدت طولانی مدت بدون استریل کردن آن‌ها میسر نیست. در غیر این صورت ممکن است که محتویات درون شیشه زود فاسد شده یا باعث ایجاد بیماری پس از خوردن محتویات آن شود. استریل کردن علاوه بر از بین بردن میکروب‌ها درون شیشه و در آن باعث ماندگاری بیشتر متحویات درون شیشه می‌‌شود. در این ویدیو طرز استریل کردن شیشه مربا را در خانه و بدون نیاز به امکانات خاصی فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری