ته چین؛

روش استریل کردن شیشه مربا و ترشی

کد خبر: ۸۵۶۹۵۸
تاریخ انتشار: ۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۷ 04 December 2018
تعداد بازدید : 17933
کد خبر: ۸۵۶۹۵۸
|
۱۳ آذر ۱۳۹۷ - ۲۰:۳۷ 04 December 2018
|
61514 بازدید
بازدید 61514
نگهداری مربا، ترشی، خیارشور و امثال آن در شیشه به مدت طولانی مدت بدون استریل کردن آن‌ها میسر نیست. در غیر این صورت ممکن است که محتویات درون شیشه زود فاسد شده یا باعث ایجاد بیماری پس از خوردن محتویات آن شود. استریل کردن علاوه بر از بین بردن میکروب‌ها درون شیشه و در آن باعث ماندگاری بیشتر متحویات درون شیشه می‌‌شود. در این ویدیو طرز استریل کردن شیشه مربا را در خانه و بدون نیاز به امکانات خاصی فرا می‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟