میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

محمد بن‌سلمان، وارد تونس شد

رئیس جمهوری تونس با وجود اعتراض‌های مردمی به سفر ولی‌عهد سعودی به این کشور، شخصا از او در فرودگاه تونس استقبال کرد.
کد خبر: ۸۵۵۳۸۸
| |
3485 بازدید

«محمد بن سلمان»، ولی‌عهد سعودی که این روزها مخالفان او در کشورهای عربی بیشتر شده، شامگاه سه‌ شنبه (۶ آذر) وارد تونس شد.

رسانه‌های تونسی گزارش دادند که «الباجی قائد السبسی»، رئیس جمهوری تونس شخصا از ولی‌عهد سعودی در فرودگاه و کاخ ریاست جمهوی این کشور استقبال کرد.

محمد بن‌سلمان، وارد تونس شد

تونس سومین مقصد بن سلمان طی سفرهای دوره‌ای اخیر است. او ساعتی پیش مصر را به مقصد تونس کرد.

ولی‌عهد سعودی از هفته گذشته سفرهای دوره‌ای خود را از امارات شروع کرد. گفته می‌شود آخرین ایستگاه او بحرین خواهد بود و بعد از آن، جهت شرکت در جلسه گروه ۲۰ (کشورهای دارای اقتصاد بزرگ) راهی آرژانتین خواهد شد.

سفر بن‌سلمان به کشورهای یاد شده در حالی صورت می‌گیرد که از زمان اعلام سفرهای دوره‌ای، موجی از اعتراض‌ها در شبکه‌های اجتماعی علیه این سفرها شکل گرفته و به صحنه واقعی نیز منتقل شده است.

مصری‌ها در شبکه های اجتماعی با راه انداختن هشتگ‌هایی علیه سفر ولی‌عهد سعودی که متهم به آمریت قتل «جمال خاشقچی»، روزنامه‌نگار سعودی منتقد خاندان سعودی است، موضع گرفتند.

با این حال مردم تونس با نزدیک شدن به زمان سفر محمد بن سلمان که این روز‌ها از او به عنوان «خونریز» و «جانی» یاد می‌شود، به خیابان‌ها ریختند و علیه او شعار دادند.

اتحادیه نویسندگان و وکلای و فعالان تونسی، از دولت تونس خواستند اجازه‌ی ورود بن سلمان به کشورشان را ندهد و نگذارد «کشور انقلاب»، آلوده شود.

دولت تونس هفته گذشته رسما از ولی‌عهد سعودی خواست به این کشور سفر و با مقامات آن دیدار کند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات