روزهای پایانی فیلمبرداری ایده اصلی
مهرداد صدیقیان و پژمان جمشیدی به همراه تعداد محدودی از عوامل پشت صحنه با اتمام فیلمبرداری در جزیره کیش و کشورهای قبرس و اسپانیا به زودی برای فیلمبرداری صحنه های پایانی فیلم سینمایی "ایده اصلی " عازم کشور کانادا خواهند شد.
کد خبر: ۸۵۵۰۵۶
| | 7922 بازدید
فیلم «ایده اصلی» به کارگردانی آزیتا موگویی به روزهای پایانی فیلمبرداری رسید.
به گزارش ایسنا، مهرداد صدیقیان و پژمان جمشیدی به همراه تعداد محدودی از عوامل پشت صحنه با اتمام فیلمبرداری در جزیره کیش و کشورهای قبرس و اسپانیا به زودی برای فیلمبرداری صحنه های پایانی فیلم سینمایی "ایده اصلی " عازم کشور کانادا خواهند شد.

بهرام رادان، مریلا زارعی، هانیه توسلی، پژمان جمشیدی و مهرداد صدیقیان و شهباز نوشیر بازیگران اصلی این فیلم هستند.
حسن معجونی به علت هم زمانی فیلمبرداری فیلم و اجرای تئاتر در فرانسه از همراهی با «ایده اصلی» باز ماند.

آزیتا موگویی که پس از «تراژدی» دومین کارگردانی خود را تجربه میکند، تلاش دارد «ایده اصلی» را برای حضور در سی و هفتمین جشنواره فیلم فجر آماده کند.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟




