بازدید 45482
گزارشی از حقوق مدیران کل در استان خراسان رضوی/ انتشار حقوق استاندار و مدیران کل یک استان

یک مدیرکل چقدر حقوق می‌گیرد؟

کد خبر: ۸۵۳۵۰۷
تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۳۹۷ - ۰۰:۲۵ 21 November 2018

این سوالی است که شاید پاسخ واحدی نداشته باشد و در هر اداره کل دریافتی مدیر ارشد آن متفاوت باشد، فارس پاسخ‌های مدیران مشهدی به‌این سوال را پیگیری کرده است.

به‌گزارش فارس از مشهد، جنجال حقوق‌های نجومی که با افشای چند فیش حقوقی از برخی مسؤولان، در سال 95 آغاز شد، یکی از مصادیق فساد و رانت اقتصادی بود و سبب شد تا برخی از مسؤولان در راستای شفافیت و صداقت با مردم اقدام به‌انتشار فیش‌های حقوقی خود کنند.

با توجه به‌افزایش مشکلات اقتصادی، نوسان قیمت کالاهای اساسی و غیراساسی و پایین بودن سطح دستمزد کارگران و کارمندان دولتی، به‌سراغ مدیران استان خراسان رضوی رفتیم تا به‌یک سوال پاسخ دهند:

«حقوقتان چقدر است؟»

چه کسانی بالاترین حقوق‌های مدیریتی را می‌گیرند؟

علیرضا رشیدیان که با توجه به‌قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان، طی روزهای اخیر از استانداری خراسان رضوی استعفا داده است، در پاسخ به‌سوال خبرنگار فارس می‌گوید: اگر بخواهم دقیق بگویم، هشت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان حقوق می‌گیرم.

در ادامه به‌سراغ مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی رفتیم وی معتقد بود با 29 سال سابقه کاری 7 میلیون تومان دریافتی اش حق طبیعی مدیرکلی است.

اما در این میان مجتبی مزروعی، رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی نکته جالبی در خصوص میزان دریافتی‌اش گفت.

وی در ادامه بیان کرد: دریافتی من 4 میلیون و 900 هزار تومان است که با اضافه‌کاری و حق ماموریت به‌حدود 7 میلیون تومان می‌رسد، یعنی 2 میلیون و 100 هزار تومان حق اضافه‌کاری و حق ماموریت این مدیرکل است.

حمیدرضا پوریوسف دیگر مدیرکلی بود که به‌سراغش رفتیم تا از چند و چون حقوقش مطلع شویم.

پور یوسف هم در کانال 5 میلیونی ها قرار داشت، یعنی حقوق این مدیرکل به 5 میلیون و 500 هزار تومان می‌رسد.

حسین نیری، مدیر کل ثبت احوال خراسان رضوی حقوق خود را 5 میلیون و 100 هزار تومان اعلام کرد.

اگر حقوقم را بگویم شما هم می‌خندید!

فرزاد فتاحی مدیرکل جدید ورزش و جوانان خراسان رضوی کمتر از یک ماه است که در این پست فعالیت دارد، او پیش از این به‌عنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان ایلام و سمنان فعالیت داشته، وی در اولین تماس به‌خبرنگار فارس اینگونه گفت که حقوق من چهار میلیون و 964 هزار و 100 تومان و دریافتی من حدود چهار میلیون تومان است که حدود 900 تومان برای بیمه و مالیات کسر می‌شود.

در ادامه به‌سراغ تنها مدیرکل زن خراسان رضوی می‌رویم که کمتر از 10 سال دیگر بازنشسته می‌شود.حقوق این مدیرکل طبق گفته خود بین چهار میلیون و 400 تا چهار میلیون و 500 هزار تومان در ماه است.

چندی پیش بود که محمدرضا حیدری، رئیس شورای شهر مشهد نیز در جلسه‌ای حقوق اعضاء شورای شهر مشهد را چهار میلیون و 900 هزار تومان که 10 درصد از این مبلغ هر ماه برای مالیات کسر می‌شود، اعلام کرد، یعنی با کم کردن 10 درصد حقوق شورای شهر چهار میلیون و 400 هزار تومان است.

محسن عراقی زاده، مدیرکل هواشناسی و حسین معصومی، مدیرکل بنیاد شهید خراسان رضوی همچون علیرضایی و فتاحی از مدیران کانال 4 میلیونی هستند که به‌ترتیب چهار میلیون و 500 هزار تومان و چهار میلیون و 200 هزار تومان هر ماه دریافت می‌کنند.

سید احمد موسوی، مدیرکل پست خراسان رضوی از آن دسته مدیرانی بود که گرچه در زمان تماس خبرنگار در جلسه حضور داشت اما بدون هیچ مکث و تأملی دریافتی خود را نزدیک به 4 میلیون تومان بیان کرد.

علی رسولیان، مدیر کل دفتر هماهنگی امور اقتصادی خراسان رضوی از مدیران تازه نفسی است که در این استان فعالیت داشته، وی در پاسخ سوال بیان کرد: حقوق بنده حدود چهار میلیون بوده اما دریافتی ام، سه میلیون و 900 هزار تومان است.

در ادامه محمد سنجری، مدیرکل کار، تعاون و رفاه اجتماعی خراسان رضوی در ابتدا پس از پرسیدن سوال مکث کوتاهی کرد و گفت که خجالت می‌کشم میزان دستمزد ماهیانه‌ام را اعلام کنم، اگر حقوقم را بگویم، شما هم می‌خندید.

سنجری که اصرار ما را برای این پرسش دید، گفت: براساس حکم، حقوق بنده چهار میلیون و 200 هزار تومان تعریف شده اما دریافتی‌ام چیزی حدود سه میلیون و 700 هزار تومان است.

یک مدیرکل چقدر حقوق می‌گیرد؟

مدیران فرهنگی و حقوق‌های کارمندی

در این میان مدیران فرهنگی به‌نسبت بقیه مدیران کمترین حقوق را دریافت می‌کنند و بیشترین حقوق آنها به 4 میلیون تومان هم نمی‌رسد.

جعفر مروارید، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی حقوق خود را بیش از 2 میلیون و کمتر از 3 میلیون اعلام کرد و همچنین محمد احمدزاده، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی با ارسال فیش حقوقی، دریافتی خود را دو میلیون و 699 هزار تومان اعلام کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی از مدیران کانال دو میلیون تومانی هستند که تقریبا حقوقشان با یک معلم برابری می‌کند.

میثم مرادی، رئیس حوزه هنری خراسان رضوی با بیان این موضوع که به‌جزء دریافت حقوق هیچگونه مزایای دیگری همچون منزل سازمانی، اتومبیل و راننده دریافت نکرده است، حقوقش را حدود سه میلیون و 800 هزار تومان گفت.

کاظم لطفیان، مدیرکل سابق تبلیغات اسلامی با توجه به‌اینکه دیگر پست مدیریتی ندارد اما حقوق خودر را در زمان مدیریتش حدود سه میلیون و 500 هزار تومان اعلام کرد.

در این میان اما برخی مدیران از اعلام میزان حقوق ماهیانه خود امتناع کرده و اعلام این موضوع را منوط به‌کسب مجوز از مدیران بالادستی خود دانستند.

محمد سلطانی، رئیس شورای هماهنگی خراسان رضوی و اکبر نجاتی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس خراسان رضوی هر کدام پاسخ های متفاوتی دادند که به‌ترتیب استعلام نکردن، عدم هماهنگی و مجاز نبودن را بهانه ای برای پاسخ ندادن کردند.

محمدهادی ضیائی‌مهر، مدیرکل راه آهن خراسان رضوی و سید رضا موسوی‌نیا، مدیرکل بنیاد مسکن خراسان رضوی جلسه را علت پاسخ ندادن دانستند و هر کدام از آنها به‌ترتیب بیان کردند: جلسه هستم و نمی توانم پاسخی به‌شما بدهم، بعدا تماس بگیرید و یا از طریق روابط عمومی پیگیری کنید.

اما رضا جمشیدی، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی خراسان رضوی با ابراز شرمندگی از عدم پاسخگویی گفت: یک سامانه کشوری وجود دارد که تمام اطلاعات و حقوق مدیران در آن سامانه ثبت می‌شود که در صورت نیاز افراد مجاز می‌توانند از آن استفاده کنند.

آقای مدیرکل پس از پرسش دوباره توضیح داد: بنده نمی‌توانم به‌سوال شما برای رسانه‌ای شدن پاسخ دهم.

میزان حقوق یا کارایی؛ مسئله این است

گفتنی است، بالاترین حقوق طبق سوال‌های پرسیده شده، علیرضا رشیدیان، استاندار خراسان رضوی و کمترین حقوق را مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی می‌گیرد.

در کل اگر نگاه کنیم مدیرکل‌های حوزه اقتصادی بیشترین و کمترین نیز به‌حوزه فرهنگی تعلق داشته و بقیه حوزه‌ها در رده میانه قرار دارند.

دانستن حقوق مدیران شاید جذاب باشد اما مهم‌تر کارآیی این مدیران است که حائز اهمیت بوده و کارآمدی یک مسئله بسیار مهم در مدیریت است، هرچند کنجکاوی برای اینکه بدانیم مدیرکل‌ها چقدر حقوق می‌گیرند، جالب باشد، همیشه مردم دوست داشتند سر از فیش حقوق مدیران در بیاورند اما کارآمدی نقطه دیگری است که باید مورد توجه قرار بگیرد.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۱
انتشار یافته: ۱۸
باور کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام اینجانب با داشتن سابقه بالای بیست سال در داشتن سمت مدیرکلی در اخرین حقوق خود که حدوذ یک سال و نیم پیش بود خدود 3 و نیم میلیون حقوق دریافت میکردم بعد از ان تصمیم به جدایی از کار و اغاز فعالیت ذر عرصه دیگری گرفتم چرا که دریافتی کم و مسولیت بالا بهمراه فشارهای حاشیه ای باهم در یک راستا نبودند.ودر حال حاضر در کار کاملا عیردولتی که در رابطه با تحصیلات تکمیلی خود میباشم مشغول هستم و درامد روزانه ام به طور متوسط با درامد ماهانه زمانی مدیرکلی ام برابری میکند. وباور بفرمایید دیگر تحت هیچ شرایطی جاظر به بازگشت به کار قبلی خود نیستم .تنها تعجب من از کسانی است با این درامدهای ناچیز دودستی به سمت و میز خود چسبیده اند
البته این مبالغ حقوق جدولی آنهاست رفاهیات و اضافه کار را شامل نمی شود.
این گزارش مال سال ۱۳۸۶ نیست؟ شوخی کردم . ولی باورش سخته , بخواهم بگویم شاید در کنار این فیش های حقوقی مزایای دیگری به شکل های مختلف تعلق می گیرد ولی این مصداق بدبینی است شاید این میزان حقوق. واقعا واقعی است.
ایکاش اقایان مدیرکل میگفتند در کدام کارخانه ها عضو غیر موظف هیات مدیره هستند و چه. مبلغ بابت حق حضور درجلسه وچه مبلغ بابت پاداش سالیانه هیات مدیره دریافت میکنند و۱۷۵ ساعت اضافه کاری واقعا حق انها هست لطفا بعد از محاسبه هرکدام قضاوت کنند
پس چرا بااین حقوق کم و این همه مسسئولیت و .... ، اینقدر برایش لابیگری و زد و بند میشود؟ یک کمی مشکوک نمیزنه؟
منو مدير كل بكنيد و حقوق 1 ميليوني بدين بجاش بتونم از رانت و لابي و وام و وووو استفاده كنم
اگه راست میگن گردش حساب خودشون و خانواده شون رو بدن
مدیرکل ها اونقد درآمد سرشار دارن که اصلن حقوق رو نه لازم دارن و نه حساب می کنن
پس چجوری بچه هاشون از امکانات فوق لاکچری برخوردارن
لابد فتوسنتز می کنن!!!!!
این مبلغی که آقایان گفته اند مبلغ جکم کارگزینی شان است و دریافتی شان با احتساب مزایا و پاداش و کارانه و حق جلسه و اضافه کاری و ماموریت و... چند برابر آن است.
من با توجه به فیش حقوق خودم که یک کارمند ساده هستم حاضرم قسم جلاله بخورم که تقریبا همه افراد پاسخ درست نداده اند.
از طرفی می شود گفت بله بر اساس قانون مدیریت خدمات کشوری همه درست گفتند اما فقط بخشی از دریافتی خود را اعلام نمودند
تبعیض اصلی بین مدیران در بخش اعضای هیات علمی است به ترتیبی که مدیرکل ما که یک هیات علمی است الآن بدون هزینه مأموریت و پاداش و ... 17 میلیون حقوق دارد البته این حقوق را می دهند که این عزیزان تحقیقات انجام داده و به کشور خدمت کنند ولی خوب شما وضعیت تکنولوژی و تحقیق را در ایران و سایر کشورها اگر مقایسه کنید می فهمید چه اتفاقی افتاده است. یک دلیل ان هم این است که این افراد عمدتا مدیر شده و به کار پژوهش نمی رسند و البته جاذبه حق مدیریت 4 میلیونی برای پست مدیرکلی هر کسی را وسوسه می کند در حالیکه اگر همین پست به یک غیر هیات علمی برسد حدود 1 میلیون حق مدیریت می گیرد
یک مدیر کل انقدر باید بگیرد تا بتواند رنگ گوشت را هر هفته ببیند اگر او نگیرد پس که بگیرد. اصولا باید مدیر کل کمتر از کارمند بگیرد زیرا در ان موقع است افرادی سر کار میایند که عشق به خدمت دارند نه افرادی که برای حقوق و درامد امده اند...
بله، در ظاهر حقوق خالص مدیران بین 4 تا 8 میلیون بیشتر نیست ولی با ماموریت های مثلا کاری خارجی و داخلی که هم حق ماموریت خیلی خوبی داره و هم تفریح هست به حداقل 20 میلیون در ماه میرسه.
این حرفها درست نیست در اداره ما مدیران بالای بیست میلیون حقوق پایه میگیرند تازه برای خودشون در کنار این حقوق رسمی کلی قرار داد غیر موضفی دارند که حقوق و دریافتی را به چهل میلیون میرساند . لطفا شعور مارا به سخره نگیرید تابناک
حقوق کارمندان و مدیران و همه حتی بخش خصوصی به نظرم باید از این فرمول پیروی کند.
- یک مبلغ ثابت بعنوان اینکه شما کار می کنید و دارای حقوق انسانی برای ادامه حیات هستید. این حداقل را قانون کار تعیین می کند که اگر لازم است باید بازنگری شود. این حداقل برای زنده ماند آبرومند است. این بخش برای همه یکسان است چه مدیر چه کارگرو آبدارچی و ...
- بخش دوم حقوق که متغیر است و می تواند بسیار بیشتر از بخش اول باشدو بستگی به کارایی و منافع حاصل از فعالیت همان فرد بر می گردد. نه به موقعیت پستی اش بلکه به عملکردش بر می گردد. یعنی در اثر عملکرد ایشان چه منافعی به شرکت یا سازمانش رسیده است، سهمش را ببرد. این برای همه می تواند اجرا شود چه کارگر و چه مدیر و چه ورزشکار.
اینکه پولهای میلیاردی به فوتبالیستها بدهیم و هیچ گلی نزنند و هیچ نفعی نداشته باشند دیگر نخواهد بود. بلکه از محل درامدی که برای باشگاه داشته اند ( تبلیغات و فروش بلیت وگلهای زده و غیره) دستمزد بازیکن تعیین می شود. در این صورت بازیکنان همواره سعی خواهند که بیشتر تلاش کنند تا اینکه بیشتر لابی کنند و دلال ببینند.
کل مملکت مردم سعی خواهند کرد که بیشتر تلاش کنند و نفع بیشتری برای دیگران تولید کنند تا خودشان هم منتفع شوند. این سیستمی است که در کشورهای توسعه یافته تا حدودی اجرا می شود که باعث پیشرفتشان شده است.
در این صورت تولید کننده بیشترین سود را باید ببرد نه دلال. تولید کننده محصول و دانش و غیره
شما دارید مردم گول میزنید مگه میشه مدیر کل 4 میلیون بگیره بعد ماشینهای مدل بالا و خونه های ان چنانی و ویلا از کجا میاد من که یه کارمند ساده دولت هستم البته با 370 ساعت کار در ماه ماهی 4 میلیون میگیرم نتونستم یه خونه برا خودم درست کنم ماشینم پرایده اینم 6 سال پیش خریدم با وضع الان یه ژیان اوراقی هم نمیتونستم بخرم اینا اگه 4 میلیون حقوق داشتن که هم یه فکری به حال مردم میکردن هم یه فکری برا خودشون و با مردم همدرد بودن ای خداااااااااا الان خط فقرسه میلیون و پانصد هست
خدا برکت بده زبان را هرجوری بخواهد می چرخد اخه وقتی کارشناس رسمی یک سازمانی که می دانم داره کل دریافتیش حدود 4تا 5میلیون می گیرد بعد معاون ومدیر 7میلیون می گیرد تازه جالبی این است که کارمند قراردادی مدرک لیسانس وکارشناس داره نهایت کل دریافتی نهایت 2.5است انهم بدون بازنشستگی وپاداشهایی که به اونمی دهند و..و..و..هزاران بدبختی که کارمند قراردادی دارد ؟؟؟
من یه کارشناس ساده در یک سیستم دولتی 3میلیون حقوقمه و با مزایا به 6 میلیون می رسه
یه کم سخته باورش که یک استاندار 8 میلیون بگیره
البته اینها حقوق پایه رو اعلام کردن که با سایر مزایا برای استاندار به بالای 14 15 میلیون می رسه
خرجمون به دلار حقوقمون به ریال.یک بام و دو هوا.........میشه اینجوری زندگی کرد
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی