بن سلمان دستور ربودن خاشقجی را داده بود

کد خبر: ۸۵۲۰۹۵
|
۲۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۹ 16 November 2018
|
10770 بازدید

روزنامه واشنگتن پست نوشت، گزارش‌های سازمان اطلاعات آمریکا حاکی از آن است که ولیعهد عربستان دستور ربودن خاشقجی و انتقالش به ریاض را داده بود.

به گزارش ایسنا، این روزنامه آمریکایی ادامه داد، سازمان اطلاعات آمریکا به اسنادی دست یافته که محتوای مذاکرات مقامات سعودی را شامل می‌شود که درباره طرح ربودن و انتقال جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار و منتقد عربستانی بحث می‌کردند.

سردبیر این روزنامه در پیامی توئیتری نوشت: "سی آی ای" اطلاعاتی در اختیار دارد که طبق آن عربستانی‌ها برای انجام توطئه و ربودن خاشقجی برنامه‌ریزی می‌کردند، طرحی که بن سلمان از آن اطلاع داشت.

در ادامه این پیام توئیتری آمده است: اگر دولت ترامپ دست کسانی که پشت پرده قتل خاشقجی قرار داشتند را برای فرار باز بگذارد، تاریخ این مساله را به عنوان لکه ننگی برای ریاست جمهوری ثبت خواهد کرد.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# عملیات وعده صادق 3 # جنگ ایران و اسرائیل # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا موافق ساخت بمب اتم هستید؟
الی گشت