صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

بن سلمان دستور ربودن خاشقجی را داده بود

کد خبر: ۸۵۲۰۹۵
| |
10905 بازدید
بن سلمان دستور ربودن خاشقجی را داده بود

روزنامه واشنگتن پست نوشت، گزارش‌های سازمان اطلاعات آمریکا حاکی از آن است که ولیعهد عربستان دستور ربودن خاشقجی و انتقالش به ریاض را داده بود.

به گزارش ایسنا، این روزنامه آمریکایی ادامه داد، سازمان اطلاعات آمریکا به اسنادی دست یافته که محتوای مذاکرات مقامات سعودی را شامل می‌شود که درباره طرح ربودن و انتقال جمال خاشقجی، روزنامه‌نگار و منتقد عربستانی بحث می‌کردند.

سردبیر این روزنامه در پیامی توئیتری نوشت: "سی آی ای" اطلاعاتی در اختیار دارد که طبق آن عربستانی‌ها برای انجام توطئه و ربودن خاشقجی برنامه‌ریزی می‌کردند، طرحی که بن سلمان از آن اطلاع داشت.

در ادامه این پیام توئیتری آمده است: اگر دولت ترامپ دست کسانی که پشت پرده قتل خاشقجی قرار داشتند را برای فرار باز بگذارد، تاریخ این مساله را به عنوان لکه ننگی برای ریاست جمهوری ثبت خواهد کرد.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات