صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

نخست‌وزیر تونس هرگونه عادی سازی روابط با اسرائیل را رد کرد

نخست وزیر تونس نسبت به اتهامات مطرح شده از طرف برخی از نمایندگان پارلمان این کشور مبنی بر روابط گسترده دولت وی با رژیم صهیونیستی و حرکت در جهت عادی سازی روابط، واکنش نشان داد.
کد خبر: ۸۵۱۳۴۳
| |
2249 بازدید

نخست وزیر تونس نسبت به اتهامات مطرح شده از طرف برخی از نمایندگان پارلمان این کشور مبنی بر روابط گسترده دولت وی با رژیم صهیونیستی و حرکت در جهت عادی سازی روابط، واکنش نشان داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، یوسف الشاهد، نخست وزیر تونس در جلسه رای اعتماد پارلمان این کشور به وزرای جدید کابینه خود اتهامات وارده از سوی نمایندگان پارلمان علیه دولتش مبنی بر عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی را رد کرد.

الشاهد اظهار کرد: حرف‌ و حدیث‌های زیادی را درباره عادی سازی روابط با اسرائیل شنیده‌ام و امروز می‌خواهم که برای همه مشخص کنم که موضع ما حمایت از ملت فلسطین برای دستیابی به حقوق قانونی خود و حق آنها برای تشکیل یک کشور مستقل است و این موضع، موضع ثابت تونس در طول تاریخ است.

وی افزود: حرف و حدیث‌ها درباره عادی سازی روابط با اسرائیل اتهامی بی‌پایه و اساس است.

نخست‌وزیر تونس در ادامه تاکید کرد: رونی الطرابلسی (که به عنوان وزیر گردشگری تونس تعیین شده) مانند اشخاص دیگر یک شهروند تونسی است و حقوق سیاسی مربوط به خود را دارد.

اقدام نخست وزیر تونس برای انتخاب الطرابلسی به عنوان وزیر گردشگری که یک تاجر یهودی است حرف و حدیث‌های زیادی را در تونس به دنبال داشته است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟