ته چین؛

طرز تهیه شامی به سبک سنتی

کد خبر: ۸۵۰۶۳۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۹ 11 November 2018
تعداد بازدید : 16901
کد خبر: ۸۵۰۶۳۳
|
۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۹ 11 November 2018
|
31438 بازدید
بازدید 31438
یکی از شیوه‌های سنتی تهیه کتلت گوشت که به شامی در نزد پیشینیان مشهور بود، مخلوط گوشت و نخود بود. گاهی برای پخت گوشت پخته شده و با آرد یا پودر سوخاری مخلوط می‌شود و ترکیب شامی متفاوت می‌شود اما ترکیب سنتی متکشل از گوشت و نخود است که با مواد دیگری مخلوط شده و سرخ می‌شود. طرز تهیه شامی به سبک سنتی را در تابناک فرامی‌گیرید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟