انگلیس خواستار اقدام شورای امنیت برای جنگ یمن

کد خبر: ۸۴۹۰۰۹
| |
6056 بازدید
انگلیس خواستار اقدام شورای امنیت برای جنگ یمن

«جرمی هانت» وزیر خارجه انگلیس گفت که از طریق شورای امنیت سازمان ملل متحد برای پایان دادن به جنگ علیه یمن تلاش خواهد کرد.

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، وزارت خارجه انگلیس در بیانیه ای اعلام کرد : هانت و «مارتین گریفیتس» فرستاده ویژه سازمان ملل به یمن توافق کردند که زمان آن رسیده است شورای امنیت برای تقویت روندی که سازمان ملل هدایت آن را برعهده دارد، وارد عمل شود.

بیانیه وزارت خارجه انگلیس افزود: اقدامی که انگلیس در شورای امنیت مطرح خواهد کرد به تحقق این هدف کمک خواهد کرد و اجرای کامل آتش بس را تضمین خواهد کرد.

این بیانیه مشخصا اشاره ای به اقداماتی که انگلیس انجام خواهد داد، نکرد. دیپلمات های انگلیسی که خواستند نامشان فاش نشود، گفتند که لندن و آمریکا روی پیش نویس قطعنامه ای درباره پایان جنگ در یمن کار می کنند. مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا هفته گذشته خواستار پایان درگیری ها در یمن شده بود.

انگلیس گفته آتش بس تنها زمانی به اجرا درخواهد آمد که توافقی سیاسی میان طرف های درگیر در یمن حاصل شود. گریفیتس قرار است 16 نوامبر (25 آبان) گزارشی درباره یمن در شورای امنیت ارائه دهد.

درحالی که پرونده قتل 'جمال خاشقچی' روزنامه نگار عربستان فشاری جهانی را روی سعودی ها ایجاد کرده است انگلیس و آمریکا و بسیاری دیگر از کشورها خواهان توقف جنگ ریاض علیه یمن شده اند.

بحران یمن از سال 2015 و با دخالت سعودی ها در امور داخلی این کشور آغاز شد. این دخالت با حمله جنگنده های موسوم به ائتلاف سعودی به جنگی تمام عیار علیه مردم فقیر یمن تبدیل شد به گونه ای که هزاران زن و کودک و بی گناه در این بمباران ها کشته و ده ها هزار نفر هم مجروح شده اند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت