میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

مسمومیت غذایی مرگبار دانش آموز دهدشتی

کد خبر: ۸۴۸۶۶۶
| |
6355 بازدید
|
۱

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد از فوت یک دانش آموز خوابگاهی با ساندویچ در دهدشت خبر داد.

به گزارش ایسنا، جلال پورانفرد افزود: یک جوان ۱۷ساله دانش آموز در خوابگاه شبانه روزی دانش آموزی دهدشت که دچار مسمومیت با غذا(ساندویچ) شده بود به مرکز پیام اورژانس این شهر گزارش شد.

وی با بیان اینکه بلافاصله یک دستگاه آمبولانس به محل اعزام شد، اظهار کرد: بعد از ارائه خدمات درمانی اولیه دانش آموز مسموم را به بیمارستان دهدشت انتقال دادند.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: بنا بر اطلاعات کسب شده متاسفانه این جوان دانش ‌آموز دبیرستانی در بیمارستان جان خود را از دست داد.

پوران فرد اضافه کرد: همچنین در ۴۸ ساعت گذشته دو مورد مسمومیت با گاز منواکسید کربن به اورژانس استان گزارش شده است.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۳
بیچاره پدر و مادر این نوجوان
با هزار امید فرزند خودشون را راهی مدرسه شبانه روزی کردند و اینم از اوضاع قارشمیش جامعه که چنین سرنوشت شومی را برای این عزیز رقم زد.
قطعا هیچ کس جوابگوی این اتفاق نخواهد بود.
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت