جریمه میلیاردی مدیر یک شرکت دولتی

کد خبر: ۸۴۷۹۱۸
| |
6754 بازدید

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه از تعلیق کارت بازرگانی و جریمه ۲۹ میلیاردی مدیر یک شرکت وارداتی به دلیل تخلفات ارزی خبر داد.

به گزارش مهر، داریوش جودکی اظهار داشت: بنا بر اعلام شکایت یکی از بانک‌های کرمانشاه از مدیر یک شرکت دارنده کارت بازرگانی به اتهام عدم اجرای تعهدات در قبال دریافت ارز پرونده در شعب تعزیرات حکومتی رسیدگی شد.

وی افزود: با توجه به عدم ایفای تعهدات این شرکت مبنی بر عدم ورود کالای ثبت سفارش شده موضوع مطرح و پرونده به شعبه هشتم ارجاع و شعبه پس از جری تشریفات قانونی و اعطای نیابت به تعزیرات حکومتی استان، با توجه به مدارک و مستندات موجود و حواله های موصوف و اینکه اساسا وارداتی صورت نگرفته و لایحه ای نیز ارسال نشده متهم را محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان کرمانشاه گفت: براساس رای صادر شده متهم جمعا به مبلغ ۲۹ میلیارد و ۴۵۷ میلیون و ۲۲ هزار یوان چین و تعلیق یک سال کارت بازرگانی محکوم شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مرگ ترامپ # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # پل ترامپ # حمله آمریکا به ایران
نظرسنجی
آیا اسنپ بک فعال می‌شود؟
الی گشت