صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

قیمت رب گوجه ۲۲۸ درصد افزایش یافت

بیشترین افزایش قیمت در مهرماه ۹۷، مربوط به «رب گوجه فرنگی» با ٢٢٧.٨ درصد گرانی و پس از آن «موز» با ١٦٨.٢ درصد بوده است.
کد خبر: ۸۴۷۲۲۴
| |
2703 بازدید
|
۲

بیشترین افزایش قیمت در مهرماه ۹۷، مربوط به «رب گوجه فرنگی» با ٢٢٧.٨ درصد گرانی و پس از آن «موز» با ١٦٨.٢ درصد بوده است.

به گزارش خبرگزاری مهر، بر اساس اعلام مرکز آمار ایران، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل (مهر ١٣٩٦) مربوط به «رب گوجه فرنگی» با ٢٢٧.٨ درصد افزایش و پس از آن «موز» با ١٦٨.٢ درصد افزایش و « گوجه فرنگی » با ١٤٧.٤ درصد افزایش است.

بر اساس نتایج به دست آمده در مهر ماه ١٣٩٧، بیشترین افزایش قیمت در ماه جاری نسبت به ماه گذشته، مربوط به اقلام «رب گوجه فرنگی» با ٨٩.٧ درصد افزایش، «سیب زمینی » با ٤٦.١ درصد افزایش و «گوجه فرنگی» با ٤٠.٥ درصد افزایش بوده است.

در این ماه اقلام «پرتقال محصول داخل» ٣٢.٩ درصد و «سیب درختی زرد» ٤.٤ درصد، نسبت به ماه قبل کاهش قیمت داشته اند.

بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه مشابه سال قبل (مهر ١٣٩٦) مربوط به «رب گوجه فرنگی» با ٢٢٧.٨ درصد افزایش و پس از آن «موز» با ١٦٨.٢ درصد افزایش و «گوجه فرنگی» با ١٤٧.٤ درصد افزایش است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۲
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۶:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
عجب تدبیری
حمید کلباسی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۷/۰۸/۰۷
شیخی به بقالی رفت و پرسید: ربعععع دارید؟
بقال گفت : به این غلیظی نداریم!
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان