صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
مدیرعامل روس‌نفت

تحریم‌های ضدایرانی به اقتصاد اروپا آسیب می‌زند

مدیرعامل شرکت روس‌نفت روسیه در کنفرانس اقتصادی اوراسیا اظهار کرد اقتصاد اروپا ممکن است به دلیل خودداری شرکت‌های اروپایی از همکاری با ایران تحت فشار تحریم‌های آمریکا، آسیب ببیند.
کد خبر: ۸۴۶۲۹۶
| |
2089 بازدید

مدیرعامل شرکت روس‌نفت روسیه در کنفرانس اقتصادی اوراسیا اظهار کرد اقتصاد اروپا ممکن است به دلیل خودداری شرکت‌های اروپایی از همکاری با ایران تحت فشار تحریم‌های آمریکا، آسیب ببیند.

به گزارش ایسنا، ایگور سچین که از سال ۲۰۱۴ در لیست سیاه اشخاص تحت تحریم آمریکا قرار گرفته است، در سخنرانی که در کنفرانس اقتصادی اوراسیا در ورونای ایتالیا داشت، از تحریم‌های یکجانبه علیه کشورها انتقاد کرد و گفت چنین تحریم‌هایی به ابزار متداول در دستان یک کشور تبدیل شده است.

بر اساس گزارش خبرگزاری تاس، سچین با اشاره به تحریم‌های آمریکا علیه ایران و خروج شرکتهای اروپایی از پروژه‌های ایرانی به منظور اجتناب از مواجهه با تحریم‌های ثانویه، گفت: پیش از این ما شاهد خروج توتال از پروژه فاز ۱۱ پارس جنوبی، یکی از بزرگترین پروژه‌های گازی جهان، با ضرر قابل توجه بودیم. تاثیر امتناع همکاری شرکت‌های اروپایی با شرکای ایرانی ممکن است جدی ترین پیامدها را برای اقتصاد اروپایی داشته باشد.

در این بین، رویترز به نقل از سه دیپلمات اروپایی نوشت: اتحادیه اروپا سرگرم کار برای ایجاد مکانیسم پرداختی برای تجارت با ایران است و این مکانیسم باید از نظر قانونی تا چهارم نوامبر که تحریم‌های آمریکا علیه ایران آغاز می‌شود، آماده شود اما در واقع این مکانیسم تا اوایل سال ۲۰۱۹ عملیاتی نخواهد شد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟