ته چین؛

طرز تهیه قهوه کوبایی

کد خبر: ۸۴۵۶۶۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۷ 25 October 2018
تعداد بازدید : 2472
بازدید 9232
قهوه کوبایی نوعی اسپرسو است که همراه با شکر آماده می‌شود. در این روش شکر را روی قهوه ای که در پرتافیلتر قهوه ساز قرار می‌گیرد ریخته و در قهوه ساز قرار می‌دهند با این کار شکر کاراملایز و آب شده همراه با قهوه به فنجان اضافه می‌شود. این قهوه همانطور که از نام آن پیدا است اولین بار در کشور کوبا ابداع شد و با این روش کوبایی ها می‌توانستند قهوه شیرین تری درست کنند. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری