ته چین؛

طرز تهیه قهوه اسنویی پلور

کد خبر: ۸۴۵۴۰۱
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۰ 24 October 2018
تعداد بازدید : 531
کد خبر: ۸۴۵۴۰۱
|
۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۰ 24 October 2018
|
5306 بازدید

مواد لازم:
شصت میلی‌لیتر اسپرسو
چند تکه یخ
آب معدنی گازدار
خامه زده شده

 

بازدید 5306
قهوه «اسنویی پلور / Snowy Plover» که از نام پرنده سلیم برفی ناشت گرفته قهوه سردی است که از ترکیب اسپرسو با آب معدنی گازدار و خامه حاصل می‌شود و در بعضی از کافی‌‎شاپ‌ها در دنیا عرضه می‌شود. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟