ته چین؛

طرز تهیه دولچه دلچه فراپه

کد خبر: ۸۴۵۳۲۱
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۱ 23 October 2018
تعداد بازدید : 830

مواد لازم:
شصت میلی‌لیتر اسپرسو
بستنی به مقدار دلخواه(دو قاشق غذاخوری)
دو پیمانه یخ
شربت باتراسکاچ 15 میلی‌لیتر
سس کارامل 15 میلی‌لیتر

 

 

بازدید 6671
دولچه دلچه فراپه نوعی فراپه همراه با شیر قهوه است. فراپه در واقع ترکیب قهوه با یخ است که به آن طعم های دیگری اضافه می‌شود. در این ویدیو با طرز تهیه این نوشیدنی خوشمزه تابستانی ساخته شده در یونان بیشتر آشنا شوید.
اشتراک گذاری