كالدرون: پرس آرزوی مرگ مرا دارد
سود مالي حاصل از سودجويي او به نام رئال مادريد آنقدر است كه توانسته 3 هتل بزرگ خود در چين و ژاپن را به تعداد 5 هتل بزرگ و نمونه افزايش بدهد.
کد خبر: ۸۴۴۹۸
| | 2043 بازدید
رئيس پيشين رئال مادريد در سخناني جنجالي از برخي حوادث پشت پرده در اين باشگاه پرده برداشت.
به گزارش فارس و به نقل از ماركا اسپانيا، رامون كالدرون مديرعامل قبلي باشگاه رئال مادريد اسپانيا در نشست خبري هماهنگ نشده خود خطاب به معدود خبرنگاران حاضر در دفتر كاري خود گفت: فلورنتينو پرس مديرعامل مستبدي است كه اجازه نميدهد بدون اجازهاش حتي چمن برنابئو را هم ترميم كنند. سود مالي حاصل از سودجويي او به نام رئال مادريد آنقدر است كه توانسته 3 هتل بزرگ خود در چين و ژاپن را به تعداد 5 هتل بزرگ و نمونه افزايش بدهد.
وي افزود: پرس آرزوي مرگ مرا دارد چرا كه قبل از بازگشت او به باشگاه بيش از 14 درصد از سهام باشگاه را به مردم واگذار كردم و او ديگر نميتواند به سود حاصل از اين سهام اميدوار باشد.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


