صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

تصادف مرگ بار پژو 405 با 12 سرنشين!

و قسمت بد ماجرا اين‌ كه 11 سرنشين اين پژو، افغان‌‌هايي هستند كه به صورت غيرقانوني وارد كشور شده بودند. به نظرم اصلا لازم نيست روشنفكربازي درآوريم و با اين توجيه كه افغان‌‌ها سال‌هاست در كشور ما خدماتي انجام داده‌اند، اصرار كنيم كه بايد همچنان در ايران بمانند.
کد خبر: ۸۴۴۳۴
| |
23171 بازدید

12 سرنشين يك دستگاه پژو 405 صبح ديروز بر اثر تصادف كشته و مجروح شدند. اگر فكر مي‌كنيد اين جمله شروع يك معماست و قرار است اين سوال طرح شود كه چطور در يك خودرو 12 نفر جا شده‌اند در اشتباه هستيد.

به گزارش جام جم، ما هم اول كه تيتر خبر را خوانديم، فكر كرديم حتما اشتباه نوشته شده و لابد 12 سرنشين در 2 خودرو دچار حادثه شده‌ا‌ند. بعد كه متن خبر را خوانديم اول تعجب كرديم، بعد ترحم كرديم و آخرش به انتقاد رسيديم.

براساس اعلام مركز كنترل ترافيك پليس راه كشور، در اين تصادف 9 نفر از سرنشينان پژو كه با يك تريلي شاخ به شاخ شده، كشته و 3 نفر بشدت زخمي شدند و وضعيت عمومي‌شان وخيم است.

و قسمت بد ماجرا اين‌ كه 11 سرنشين اين پژو، افغان‌‌هايي هستند كه به صورت غيرقانوني وارد كشور شده بودند. به نظرم اصلا لازم نيست روشنفكربازي درآوريم و با اين توجيه كه افغان‌‌ها سال‌هاست در كشور ما خدماتي انجام داده‌اند، اصرار كنيم كه بايد همچنان در ايران بمانند.

به نظرم اصلا لازم نيست وطن‌پرست بازي درآوريم كه هر افغاني اجازه كار و زندگي را از يك ايراني مي‌گيرد و بايد از اخراج آنها حمايت كنيم.

بياييم كمي عاقلانه موضوع را بررسي كنيم، اكنون حدود 3 ميليون افغان در كشور ما زندگي مي‌كنند كه فقط يك ميليون از آنها به شكل قانوني در كشور اقامت دارند و بقيه به طور غيرقانوني در ايران سكونت دارند و سياست‌هاي ما نسبت به حضور آنها چندان مشخص و پررنگ نيست.

از طرفي مديركل امور اتباع و مهاجران خارجي وزارت كشور اعلام مي‌كند كه اتباع افغان ساكن ايران سالانه حدود 2 ميليارد و 500 ميليون دلار پول از ايران خارج مي‌كنند كه تقريبا هم اندازه بودجه يك سال كشور افغانستان است.

ظاهرا در حال حاضر همكاري براي خروج اتباع مجاز به صورت داوطلبانه با سازمان‌هاي بين‌المللي بسيار كم شده و تنها زماني كه دولت جديد در افغانستان روي كار آمد، تعداد قابل توجهي از آنها از ايران خارج شدند.

از طرفي ديگر سياست‌هاي ما در قبال حضور آنها نيز، يك بام و دو هوايي است.

از مسائل اقتصادي و اجتماعي مانند ازدواج غيرقانوني آنها با دختران ايراني هم كه بگذريم، چرا نبايد مرزها بيش از آنچه كه هست كنترل شوند تا شرايطي پيش نيايد كه 11 نفر در يك سواري راهي كشور شوند و اينگونه فاجعه رقم بخورد.

حتي اگر اين 11 افغان غيرقانوني به كشور وارد شده‌اند، دست‌كم به عنوان يك انسان آنقدر ارزش و بها دارند كه چنين حادثه‌اي نه فقط دلخراش و تكان‌دهنده جلوه كند، بلكه كمي جديت مسوولان براي تعيين و تكليف حضور آنها را بيشتر كند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۲۱ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۴
شما دنبال توسعه اقتصادی هستید وتئوریهای اقتصادی مهاجرین را یکی از عوامل توسعه می دانند
محفوظ
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۲۴ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۴
به نظر من عنوان خبر « تصادف مرگ بار پژو 405 با 12 سرنشين » بیشتر از آنکه نظر خوانندگان را به موضوع افغانی های مقیم ایران معطوف کند ؛ ذهن مخاطب را به سوی ناامنی محصولات شرکت ایران خودرو معطوف می کند لطفآ تیتر خبرهایتان را متناسب با محتوی خبر اعلام نمایید . متشکرم
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۳۴ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۴
بي توجهي مسئولين مرزي مي باشد.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۳۴ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۴
فعلاً كه اين 3 ميليون هم كار دارند و هم از يارانه هاي غير نقدي بهره مندند.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۱:۴۱ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۴
چطوری از چشم پلیس راه همیشه در صحنه دور مانده اند؟شاید ظرفیت قانونی پژو افزایش یافته؟
ناشناس
|
CZECH REPUBLIC
|
۱۱:۴۶ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۴
ما که نفهمیدیم اون 12 نفر چطور توی پژو جا شدن در ثانی اون 2.5 میلیار دلار نبوده تومن بوده که مدیر کل عزیز هنوز نمیدونه هر دلار برابر 10ریال ما نیست 10000 ریاله
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۴
این که مردند خدا رحمتشان کند ولی من با نظر نویسنده این متن صد در صد موافق هستم و امیدوارم دولت هر چه زودتر چاره ای اساسی پیدا کنه و این همسایه های پرضرر رو از مملکت اخراج کنه.
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۱ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۴
لازم به ذکر است که جناب مدیر کل در ضرب یک میلیون در دویست و پنجاه هزار تومن اشتباه کرده اند .
ناشناس
|
GERMANY
|
۱۲:۲۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۴
آقا من بجای شما خجالت کشیدم. در جهان متمدن چنین موضعگیری علیه مردم بدبخت پناهنده عین فاشیسم است. بجای دل سوزاندن به آنها و تقاضای رسیدگی به وضعیت آنها......هیهات
پارسی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۲:۲۶ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۴
چند نکته را فراموش کردید بگید. 1- با تمام سرویسی که از ایران میگیرند هر موقع دلشان بخواهد اب هامون را روی ما می بندند. 2- با همه پولی که از ما میگیرند جنس های ما را اشغال فرض میکنند و به ترکیه و عربها بیشتر حال میدهند. 3- به تازگی خلیج فارس را هم برای خود شیرینی تاریها یک چیز عجیب غریب صدا میکنند. 4- از دزدین عید نوروز بزرگ ما و مشاهیر و دانشمندانمان که دیگه نگو. اخرش بیچاره افغانیها!!!
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟