صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر

هفته نامه میهن با "فقر مبهم در خوشه ها"

کد خبر: ۸۴۳۰۵
| |
5801 بازدید

چهل و هشتمين شماره هفته نامه خبري ـ تحليلي ميهن منتشر شد .

به گزارش "تابناک" و به نقل از روابط عمومی هفته نامه میهن،در اين شماره گزارش ها، مقالات و تحليل هايي از آخرين رخدادها و تحولات سياسي، اقتصادي، اجتماعي و فرهنگي ايران وجهان ارائه شده است .

در اين شماره هفته نامه ميهن عناوين زير به چشم ميخورد: فقر مبهم در خوشه هاي دولت ؛ مردم در دهك هاي يك تا ده سرگردانند ؛ همه باهم براي آرامش ؛ دولت از هزينه درمان شانه خالي مي كند؛ زايش ها و ريزش ها در بستر انقلاب اسلامي؛ "جام جم" از پشت شيشه اي كه بايد شفاف باشد؛ خبري از نمايندگان جناح ها در "رو به فردا" نيست؛ سيستم بانكي دولتي و مشكلي به نام مطالبات معوق؛ سود بانكي تك نرخي در جوي هدفمند كردن يارانه ها؛ ناگفته هاي انقلاب اسلامي از آغاز تا انجام نهضت؛ اوكرايني ها: ديگر تحمل سرما را نداريم؛ يادداشتي از شهرام ناظري در باره آخرين اثر منتشر شده اش و مطالبي ديگر كه همه را مي توانيد در اين شماره ميهن بخوانيد .

هفته نامه ميهن شنبه ها منتشر مي شود .

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
تابناک ورزشی موبایل خبر
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۹:۰۳ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳
ما که به هر دکه روزنامه فروشی در اهواز سر زدیم این هفته نامه را نداشت.این هفته نامه را از کجا باید خرید؟؟؟
ناشناس
|
-
|
۲۱:۵۲ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳
عدالت جدید: پدر من که یک بازنشسته است در خوشه3، آنوقت یکی از اقوام ما که شغل آزاد و پردرآمد دارد و درآمدش قابل محاسبه برای دولت نیست، با منزل شخصی و خودرو خوشه2 !
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
امضای یادداشت تفاهم ایران با آمریکا را در این مقطع...