صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
نامه‌ هشدارآميز فدراسيون فوتبال به باشگاه‌ها:

در مصاحبه‌ كردن دقت كنيد!

متذکر مي‌شود انجام مصاحبه‏هاي رسانه اي اعم از نوشتاري، شنيداري و ديداري که آثار و پيامدهاي شمرده شده فوق را در پي داشته باشد، علاوه بر مفاد مندرج در رديف سوم فوق الذکر باستناد بند1-2 از ماده 18 اساسنامه فدراسيون فوتبال، عضويت متخلف لغو و ادامه فعاليت ورزشي در سطوح مختلف رشته فوتبال امکان پذير نيست.
کد خبر: ۸۴۲۱۲
| |
2508 بازدید

فدراسيون فوتبال با ارسال نامه‌اي به باشگاههاي فوتبال کشور دقت نظر در مصاحبه‌هاي غير ضروري، انتقادات و اظهارنظرهاي غير واقع را خواستار شد.

به گزارش ايسنا، در متن نامه‌ي فدراسيون به باشگاه‌ها آمده است: از آنجايي که مصاحبه هاي غير ضروري، انتقادات و اظهارنظرهاي غير واقع منتشره از هر طريقي، موجبات ايجاد تنش، حاشيه و بروز آسيب هاي رواني و اجتماعي را از يک سو و از سوي ديگر باعث تاثيرات نامطلوب و ناصواب در سيماي داخل و خارج خانواده بزرگ فوتبال مي‌شود، اين روش‌هاي آگاهانه و غير آگاهانه قطعا زحمت کشان، دلسوزان و مسئولين اسبق و يا کنوني اين عرصه را ناخشنود مي‌نمايد، بر همين اساس به منظور ارتقا تعامل، حفظ اصول، رعايت ارزشها و اخلاق حرفه اي در چارچوب وظايف ذاتي و وفق مفاد اساسنامه، آئين نامه ها و مقررات جاري موارد مشروحه زير به نحو تکليف به يکايک اعضا و زير مجموعه هاي تابعه (اشخاص حقيقي يا حقوقي) ابلاغ مي شود:

1- پيشنهادات و نقدهاي سازنده از طريق پست الکترونيکي www.ffiri.ir و يا به طور کتبي به روابط عمومي اعلام شود و در صورت ضرورت موضوع به طور حضوري با مسئولين فدراسيون مطرح شود.

2- اظهار نظر در خصوص مسائل فني درچهارچوب اصول حرفه اي که باعث ارتقا کيفي فوتبال کشور مي شود و اساسا فارغ از هر گونه تفکر منفي و يک سويه باشد و ضمن حمايت به عنوان رفتار و اخلاق حرفه اي پسنديده در فايل مربوطه ثبت مي‌شود.

3- ورود به مباحث انتقادي و ايرادگيري سرگشاده، اثري جز تضعيف ورزش فوتبال کشور، ايجاد ياس در ميان هواداران و کاهش حضور تماشاگران در ورزشگاهها و تنش بر روي سکوها را در پي داشته و دارد. در اين صورت با توجه به مفاد بند 2 از ماده 23 آئين نامه انضباطي مقرر مي دارد: اظهارنظرها و مصاحبه هاي خلاف مقررات و آئين نامه هاي ابلاغي (فدراسيون و باشگاهها) که مبتني برخلاف واقع و توهين آميز و تحريک کننده عليه هر يک از مقامات رسمي فدراسيون، مقامات رسمي مسابقات، مقامات رسمي تيم ها، بازيکنان و ساير دست اندرکاران از طريق مطبوعات و ساير رسانه هاي گروهي و پست الکترونيک تخلف از مقررات محسوب مي شود و مرتکب بنا به مسئولت فردي و شخصي حسب مورد به پرداخت جريمه نقدي از 3 ميليون تا 50 ميليون ريال و با رعايت حقوق باشگاه به يک تا 8 مسابقه محروميت از همراهي تيم محکوم خواهد شد. کميته انضباطي حسب تشخيص مي تواند متخلفان را از انجام هر گونه مصاحبه (با رعايت حقوقي تبليغي باشگاه) از يک ماه تا يک سال منع کند.

4- متذکر مي‌شود انجام مصاحبه‏هاي رسانه اي اعم از نوشتاري، شنيداري و ديداري که آثار و پيامدهاي شمرده شده فوق را در پي داشته باشد، علاوه بر مفاد مندرج در رديف سوم فوق الذکر باستناد بند1-2 از ماده 18 اساسنامه فدراسيون فوتبال، عضويت متخلف لغو و ادامه فعاليت ورزشي در سطوح مختلف رشته فوتبال امکان پذير نيست.

علي ايحال، اعتقاد راسخ داريم با درايت مديران،مربيان و بازيکنان و ساير دست اندرکاران مي توان بر مشکلات فائق آمد و فضائي ارزشي و کاملا حرفه اي بر ورزش فوتبال کشور حاکم شود.

بديهي است اين فدراسيون نيز در چارچوب تکاليف قانوني و وظايف ذاتي خود با پذيرش پيشنهادات منطقي و سازنده و همچنين با شناخت کافي از عارضه ها نسبت به کاربردي شده شاخص هاي توسعه و رفع معضلات و موانع موجود ،تمامي توان خود را در راستاي اين امر مهم بکار گيرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟