صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مهدوي‌كيا: دلم براي دربي تنگ شده است

چون از تيم ملي خداحافظي كرده بودم فكر نمي‌كردم روزي دوباره در كنار بازيكنان خوبي مثل كريمي، كعبي، نيكبخت و ساير بازيكنان استيل آذين به ميدان بروم اما تقدير اين بود كه در استيل آذين باز هم در كنار آنها باشم. من اين موضوع را به فال نيك مي‌گيرم و اميدوارم همه با هم كمك كنيم كه تيم قرمز پوش استيل آذين موفق شود.
کد خبر: ۸۴۲۰۷
| |
2944 بازدید

هافبك استيل‌آذين گفت: براي دايي و پرسپوليس در ديدار با استقلال آرزوي موفقيت مي‌كنم.

مهدي مهدوي‌كيا در گفت و گويي با فارس درباره شرايطش اظهار داشت: تمرينات بسيار خوب و منظمي را زير نظر استيلي دنبال مي‌كنم و در حال حاضر نيز در شرايط بسيار خوبي قرار دادم.
وي افزود: اميدوارم هر چه سريع‌تر با تلاش مدير برنامه‌هايم كارت بازي‌ام از آلمان به ايران ارسال شود تا اگر در بازي با فولاد به ميدان نرفتم بتوانم در مسابقات بعدي، استيل آذين را همراهي كنم. البته شايد به بازي با فولاد هم برسم چون مسئولان باشگاه در تماس هستند تا با مكاتباتي شده ITC من را دريافت كنند.

مهدوي‌كيا در خصوص همبازي‌هايش در استيل آذين عنوان كرد: چون از تيم ملي خداحافظي كرده بودم فكر نمي‌كردم روزي دوباره در كنار بازيكنان خوبي مثل كريمي، كعبي، نيكبخت و ساير بازيكنان استيل آذين به ميدان بروم اما تقدير اين بود كه در استيل آذين باز هم در كنار آنها باشم. من اين موضوع را به فال نيك مي‌گيرم و اميدوارم همه با هم كمك كنيم كه تيم قرمز پوش استيل آذين موفق شود.

مهدوي كيا در خصوص ديدار روز چهارشنبه پرسپوليس و استقلال به خبرنگار فارس گفت: از آخرين باري كه در دربي به ميدان رفتم خاطرات خوبي دارم و به همين دليل دلم براي دربي تنگ شده است. همه هواداران پرسپوليس مي‌دانند علاقه خاصي به اين تيم دارم و سكوي پرتابم به تيم‌هاي اروپايي را پرسپوليس مي‌دانم. اميدوارم دايي و پرسپوليس در دربي 68 موفق باشند و دل هواداران را خوشحال كنند.

اين بازيكن يادآور شد: هر بازيكني كه در دربي به ميدان رفته مي‌داند كه اين بازي شرايط حساس خودش را دارد و مطمئن باشيد هيچ تيمي دوست ندارد دربي به تساوي كشيده شود. بعضي وقت‌ها حساسيت‌ها باعث مي‌شود تيم‌ها بعد از گل خوردن بي‌محابا حمله كنند و براي شادي هواداران خود و نباختن دست به هر كاري براي گلزني بزنند. اين موضوع امر طبيعي در تمام دربي‌هاي جهان است.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار