دايیام را شكست دادم و المپيكی شدم
در فاصله 12 روز تا آغاز بيست و يكمين دوره بازيهاي المپيك زمستاني در ونكوور كانادا، مليپوش جوان ايران به موفقيت در اين دوره از بازيها ميانديشد.
پوريا ساوه شمشكي، مليپوش 22 ساله ايران در آستانه نخستين حضور خود در بازيهاي المپيك، در گفتوگو با ايسنا، اظهار كرد: تمرينهاي خوبي را پشت سر گذاشتهايم و به دنبال ارائهي نمايش خوبي از اسكي ايران هستم.
وي افزود: هماكنون كه در آستانه اعزام هستيم، حدود 90 تا 95 درصد آمادهام. حدود دو ماه قبل به اردوي بلغارستان رفتيم كه دوره آمادهسازي خوبي بود. پس از آن حدود سه هفته است كه در پيست شمشك تمرين ميكنيم. تا پيش از اعزام هم در اين پيست تمرين خواهيم كرد. در اردوي بلغارستان مسابقههای مهمي را پشت سر گذاشتيم كه كمك زيادي براي آمادهسازي ما كرد. تا پيش از اعزام هم چهار مسابقه ديگر در كشور خواهيم داشت كه همه اينها به ما كمك ميكند تا به شرايط مطلوب نزديك تر شويم.
مليپوش المپيكي ايران با اشاره به اينكه حضور موفقيتآميز در بازيهاي كانادا مهمترين هدف اوست، يادآور شد: قصد دارم تا در اين رقابتها بهتر از دورههاي قبل ايران ظاهر شوم. اين مهمترين هدف من است. اسكيبازان اتريش، سوئيس، آلمان و فرانسه، نفراتي هستند كه براي رسيدن به مدال ميجنگند اما براي ايران كه در اسكي از آنها عقبتر است، مهمترين حريفان ما بلغارستان، چك، اوكراين و يونان هستند كه بايد با آنها رقابت كنيم.
وي ادامه داد: اگر مشكل خاصي براي اسكيبازان ايران پيش نيايد، ميتوانيم در بازيهاي ونكوور نتايج مطلوبتري را نسبت به دورههاي قبل كسب كنيم. اگر بتوانيم همين روند آمادهسازي را پس از بازگشت از ونكوور ادامه دهيم، ميتوانيم در بازيهاي آسيايي زمستاني 2011 در قزاقستان هم مدال بگيريم. اين دور از دسترس نيست. اسكي ايران در گذشته اصلا به حساب نميآمد اما هماكنون در آسيا ما يكي از رقباي اصلي به شمار ميآييم.
پوريا ساوه شمشكي در پاسخ به اين سوال كه فاصله اسكي ايران با جهان چگونه پر ميشود، گفت: قهرمانان خوب اسكي جهان 9ماه در سال اسكي ميكنند اما ما تنها سه يا چهار ماه اسكي ميكنيم. اسكي كردن در طول سال و شركت در مسابقههاي خارجي كمك زيادي به اسكيبازان ميكند كه به شرايط مطلوبتر برسند.
اين مليپوش المپيكي ايران در مورد با انتقاد از اينكه راديو و تلويزيون ميتوانند اسكي را بيشتر به مردم بشناسانند گفت: هماكنون جو المپيكي روي تيم و اطرافيان كه از نزديك تيم را مشاهده ميكنند وجود دارد اما تبليغات در ميان مردم زياد نيست و آنها در جريان المپيك نيستند.
ساوه شمشكي مهمترين دليل موفقيت خودش در تيم ملي و رسيدن به بازيهاي المپيك زمستاني را انجام تمرينات زياد دانست و گفت: عليداد ساوه شمشكي كه يكي از اسكيبازان باسابقه ايران است، دايي من است. او در اين دوره، رقيب من براي اعزام به بازيهاي المپيك بود. از اينكه او را كنار گذاشتم ناراحت هستم اما بالاخره زورم به وي رسيد و توانستيم المپيكي شوم!


