صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

هشدار ناطق‌ درباره تداوم اختلافات در جامعه

مسائلي كه بعد از انتخابات پيش آمد مسائلي طبيعي بوده است/در اين روزها بحث‌ها بايد اميدواركننده، وحدت‌آفرين و دلگرم‌كننده باشد تا ملت ما را منسجم‌تر از پيش كند/شيطان از خلاء‌ها وارد مي‌شود بايد خلاءها را از بين ببريم.
کد خبر: ۸۴۱۴۱
| |
19634 بازدید

رئيس دفتر بازرسي مقام معظم رهبري گفت: دشمن از اختلافات ما استفاده خواهد كرد و در اين روزها بحث‌ها بايد اميدواركننده، وحدت‌آفرين و دلگرم‌كننده باشد تا ملت ما را منسجم‌تر از پيش كند.

به گزارش خبرنگار ايلنا،علي‌اكبر ناطق نوري كه بعد از انتخابات در جمع خبرنگاران حضور نيافته بود امروز در حاشيه مراسم بازگشت علي لاريجاني از اوگاندا و كويت به ايران در جمع خبرنگاران ايلنا و ايسنا با اشاره دهه فجر گفت: مهم‌ترين دستاورد انقلاب اسلامي استقلال آن است كه هيچ قيمتي نمي‌توان روي آن گذاشت.

رييس دفتر بازرسي مقام معظم رهبري در ادامه يادآور شد: كشوري كه در گذشته تا جايي كه ما به ياد داريم و يا تاريخ حكايت مي‌كند،به نوعي به انگليس يا آمريكا وابسته بوده به بركت امام خميني و خون شهيدان در انقلاب و همچنين جنگ و زحماتي كه مسئولين در اين 30 سال كشيده‌اند استقلال پيدا كرد.

ناطق‌نوري يادآور شد: كشور ما استقلال سياسي، ارضي و جامع دارد و اميدواريم اين استقلال همچنان پا بر جا بماند چرا كه استقلال جزء شعارهاي اصلي و مادر انقلاب است.

وي در ادامه استقلال، آزادي و جمهوري اسلامي را شعاري دانست كه مردم در گذشته مي‌دادند و به فضل خدا همچنان به آن پايدار هستند و انشاءالله تا ظهور حضرت مهدي نيز پايدار خواهد ماند.

ناطق‌نوري در پاسخ به سئوالي كه به وظيفه مسئولين با توجه به حوادث پس از انتخابات در سي‌ويكمين سالگرد انقلاب اسلامي اشاره داشت، خاطر نشان كرد: مسائلي كه در كشور ما پيش آمد مسائلي طبيعي بوده است به هر حال يك كشور دموكراتيك و آزاد كه در آن انتخابات انجام مي‌شود شاهد چنين مسائلي هم خواهد بود و اين مسائل چيز جديدي نيست و ما در اين 30 سال نيز با فراز و نشيب‌هاي مختلف مواجه بوده‌ايم واين مسائل تنها وظيفه مسئولين و مردم را بيشتر مي‌كند.

وي در ادامه تصريح كرد: دشمن به اين سر و صداها دل خوش كرده است و تصور مي‌كند كه مي‌تواند از اين آب گل‌آلود ماهي بگيرد، در صورتي كه 22 بهمن روز ملي ماست و همه كساني كه دل به اين انقلاب و ميهن دارند حتما بر خود فرض مي‌دانند كه در اين روز حضور پيدا كنند.

ناطق‌نوري افزود: در اين روزها بحث‌ها بايد اميدواركننده، وحدت‌آفرين و دلگرم‌كننده باشد تا ملت ما را منسجم‌تر از پيش كند.

وي در پايان گفت: دشمن از اختلافات ما استفاده خواهد كرد و همان‌طور كه مي‌گويند شيطان از خلاء‌ها وارد مي‌شود بايد خلاءها را از بين ببريم.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۰
ناشناس
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۲۳:۳۸ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۲
تا جايي كه ما به ياد داريم و يا تاريخ حكايت مي‌كند،به نوعي به انگليس يا آمريكا وابسته بوده .
ايشون اعراب و روسيه رو به كلي فراموش كرده اند؟!
حسن جمشیدی
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۰۰:۴۰ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳
كشوري كه در گذشته تا جايي كه ما به ياد داريم و يا تاريخ حكايت مي‌كند،به نوعي به انگليس يا آمريكا وابسته بوده به بركت امام خميني و خون شهيدان در انقلاب و همچنين جنگ و زحماتي كه مسئولين در اين 30 سال كشيده‌اند به چین وروسیه وابسته شد!!!!!!
سید
|
AUSTRALIA
|
۰۵:۵۹ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳
با توجه به سیستم نوین سیاسی و اقتصادی در جهان هیچ کشوری چه غربی و چه شرقی استقلال 100 درصد ندارد. سیاستمداران هر حرکت را بر اساس منافع انجام میدهند. نهایتا رضایت مردم برای رای آوردن را میخواهند.
بهمن
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۴:۵۸ - ۱۳۸۸/۱۱/۱۳
حضرت اقای ناطق نوری.با سلام و احترام:نفرموده اید که چگونه بایستی خلاء ها را از بین ببریم.
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟