«ممنوعه» توقیف ماند و توزیع نشد

صادق یاری تهیه کننده «ممنوعه» درباره اصلاحات و توزیع «ممنوعه» به مهر گفت: «فعلا چیزی مشخص نیست با این حال فکر نمی کنم توزیع قسمت جدید این سریال این هفته انجام شود.» او درباره اصلاحات انجام گرفته روی سریال هم گفته که فعلا بنا ندارد در این باره توضیحی ارایه کند.
کد خبر: ۸۴۰۶۳۰
| |
8496 بازدید

در حالی که معاون نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی از رفع مشکل سریال «ممنوعه» و توزیع مجدد آن در شبکه نمایش خانگی خبر داده بود، این مجموعه این هفته هم پخش نمی‌شود و تهیه کننده آن هم از زمان توزیع قسمت جدید ابراز بی اطلاعی کرده است.

صادق یاری تهیه کننده «ممنوعه» درباره اصلاحات و توزیع «ممنوعه» به مهر گفت: «فعلا چیزی مشخص نیست با این حال فکر نمی کنم توزیع قسمت جدید این سریال این هفته انجام شود.» او درباره اصلاحات انجام گرفته روی سریال هم گفته که فعلا بنا ندارد در این باره توضیحی ارایه کند.

سریال «ممنوعه» به کارگردانی امیر پورکیان مدتی پیش در شبکه نمایش خانگی توزیع و پس از عرضه سه قسمت توقیف شد. دلیل توقیف سریال در همان سه قسمت اول این بود که صحنه هایی از آن به دلیل ترویج برخی ناهنجاری ها با واکنش های انتقادی مخاطبان مواجه شد.

«ممنوعه» توقیف ماند و توزیع نشد

پس از انتقادها به این سریال، حسین پارسایی مدیرکل دفتر نمایش خانگی ۲۶ شهریور اعلام کرد: «تا اعمال اصلاحات لازم برای پیشگیری از سوء تعبیر در مخاطبان و اقشار مختلف جامعه به این سریال اجازه نشر داده نخواهد شد.» بنابراین مقرر شد توزیع سریال مدتی متوقف بماند و پس از جرح و تعدیل برخی از صحنه ها و مواردی که برخلاف هنجارهاست دوباره توزیع شود.

بعد از گذشت مدتی از این خبر، ابراهیم داروغه زاده مدیرکل نظارت و ارزشیابی سازمان سینمایی پنجم مهر ماه در شبکه خبر از توزیع مجدد «ممنوعه» سخن گفت.

داروغه زاده در سخنانی بیان کرد که «مراحل تولید این سریال متوقف نشده است و از هفته آینده پخش آن آغاز می‌شود. به خاطر ماه محرم و اینکه تمام قسمت‌های ساخته شده باید مورد بازبینی قرار می‌گرفت، در توزیع آن وقفه افتاد. ضمن اینکه یکی دو سکانس در قسمت اول سریال وجود داشت که بهتر بود حذف می‌شد.»

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت