مدیرکل استاندارد تهران با اشاره به انجام ۵۰۰۰ مورد بازرسی فنی در شش ماه نخست امسال از واحدهای تولید و صنفی، گفت: کارشناسان استاندارد پروانه ۱۲ فرآورده غذایی را در دوماه گذشته باطل کردند.
کد خبر: ۸۴۰۰۱۳
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۷ - ۲۳:۳۵ 05 October 2018

مدیرکل استاندارد تهران با اشاره به انجام ۵۰۰۰ مورد بازرسی فنی در شش ماه نخست امسال از واحدهای تولید و صنفی، گفت: کارشناسان استاندارد پروانه ۱۲ فرآورده غذایی را در دوماه گذشته باطل کردند.

محمودرضا طاهری در گفت‌وگو با ایسنا با بیان اینکه در جلسات کمیته علایم این اداره‌کل در دوماه گذشته، پروانه کاربرد علامت استاندارد ۱۲ فرآورده غذایی ابطال شد، اظهار کرد: قندکله -شکر سفید- برنج سفید با نام تجارتی بولونی (به علت درخواست واحد)، قندکله شکسته‌شده با نام‌های تجارتی ابراکت و سعید و صابر محمدی، قند کله با نام تجارتی یکان (به علت احراز بی‌کیفیتی کالا)، قندکله با نام تجارتی یادا (به علت تعطیلی واحد)، روغن‌های خوراکی تهیه‌شده به روش پرس سرد با نام تجارتی گلدن ساین (به علت تعطیلی واحد) از جمله فرآورده‌های غذایی هستند که پروانه کاربرد علامت استاندارد آن‌ها ابطال شده است.

 وی ادامه داد: کلوچه با نام تجارتی جسور (به علت تعطیلی واحد)، ترشی چغندر لبویی با نام تجارتی بدر (به علت عدم تولید)، آب لیمو ترش از کنسانتره در ظرف شیشه‌ای با نام تجارتی دادلی-نوش‌آگین- دست‌چین (به علت احراز بی‌کیفیتی)، پاپریکا و چیلی کاسپیوم کامل یا ساییده با نام تجارتی گل‌ها (بعلت درخواست واحد) دیگر فرآورده‌های غذایی هستند که پروانه کاربرد علامت استاندارد آن‌ها ابطال شد.

به گفته مدیرکل استاندارد تهران، از ابتدای سال تا کنون، حدود ۵۵۰۰ مورد بازرسی از کلیه واحدهای تولیدی و صنفی استان تهران، توسط بازرسان استاندارد انجام ‌شده ‌است.

به گزارش ایسنا، بازرسی از واحدهای تولیدی و صنفی استان تهران توسط بازرسان اداره کل استاندارد استان تهران از جمله وظایف این دستگاه به شمار می‌رود و در پی آن واحدهای متوقف پلمب شده و از تولید فرآورده ها و محصولات غیر استاندارد جلوگیری می‌شود.

روی خط سایت ها
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر: