کد خبر: ۸۳۷۸۵۲
تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۱ 28 September 2018

کارشناس طب ایرانی توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌ها در فصل پاییز ارایه داد.

به گزاش فارس، محمود قادری کارشناس طب ایرانی اظهار داشت: مزاج پاییز مخالف خون است و به پیدایش خون کمک نمی‌کند؛ از آنجا که تابستان قبلا مقداری از خون را تقلیل داده است، خون در پاییز بسیار کاهش می‌یابد.

وی با بیان اینوه در این فصل باید از مصرف غذاهای بسیار گرم پرهیز کرد گفت: مزاج این فصل همان طور که ذکر شد، خشک بوده و باید از مصرف غذاهایی مانند گوشت‌های مانده و ادویه‌های گرم پرهیز کرد. همچنین نوشیدن آب سرد موجب ضعف حلق و تارهای صوتی شده و با توجه به شیوع زیاد بیماری های تنفسی در این فصل بهتر است از نوشیدن آب سرد پرهیز کرد.

قادری تصریح کرد: در این فصل سر خود را به ویژه در اوایل صبح که هوا سرد است بپوشانید به دلیل اینکه هوای سرد موجب بسته شدن منافذ پوستی شده و بسته شدن این منافذ سبب می شود که بخارات دفع نشود و تجمع آنها در سر باعث بروز برخی بیماری‌ها از جمله زکام و سرفه خواهد شد.

این کارشناس طب ایرانی گفت: در این فصل بهتر است از اسکان در دوری از مکان سرد پرهیز شود همچنین اجتناب از خوابیدن در مکان سرد و حمام با آب سرد توصیه می‌شود.

وی با بیان اینکه در این فصل باید در مصرف میوه‌ها تعادل به خرج داد گفت: زیاده روی در مصرف میوه در این فصل مضر است. از میوه های مناسب این فصل می توان به سیب، به و انار گلابی اشاره کرد.

وی در پایان گفت: استفاده از میوه انار باعث رقیق شدن خون و کاهش غلظت آن بسیار موثر است.

اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نام:
ایمیل:
* نظر:
برچسب منتخب
مستند ایکسونامی بهاء ابوالعطا حسن حیدری آنفولانزا غزه بولیوی شبکه حقانی فردو خانه پدری آلودگی هوا