صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

روشن: استقلالِ فعلی خطرناک‌تر از پرسپولیس است

کد خبر: ۸۳۷۵۹۲
| |
2553 بازدید

حسن روشن معتقد است که تیم استقلال در دربی ۸۸ خطرناک‌تر از پرسپولیس است.

به گزارش تابناک ورزشی، حسن روشن پیشکسوت نامدار ابی ها درباره هشتاد و هشتمین دربی پایتخت که ساعت 18:30 امروز (پنجشنبه) برگزار می‌شود، اظهار داشت: حساسیت‌ها باعث می‌شود که این بازی از حالت عادی خارج شود. دو تیم برای نباختن وارد زمین می‌شوند تا اگر اتفاقی در جریان بازی افتاد، بتوانند گل بزنند.

وی افزود: نمی‌خواهم دربی 88 را ببینم چون اگر ببینم، باید حرف بزنم، آن وقت برخی از دوستان ناراحت می‌شوند. به خاطر آرامش تیم، بازی را نگاه نمی‌کنم اما در هر شرایطی، می‌خواهم استقلال ببرد. این بازی ، فرصت خوبی برای برخی از بازیکنان است که از آنها انتقاد کردم. اینها باید خودشان را نشان دهند و بگویند در حد استقلال هستند. کسانی که برای اولین بار دربی را تجربه می‌کنند.

پیشکسوت تیم استقلال خاطرنشان کرد: فوتبال برد و باخت دارد، اما دوست دارم استقلال برنده از زمین خارج شود. پرسپولیس از نظر روحی شرایط بهتری به نسبت استقلال دارد. پرسپولیسی‌ها در آسیا به مرحله نیمه‌نهایی رفته و در لیگ برتر هم خوب نتیجه گرفته‌اند، اما استقلال خطرناک‌تر از پرسپولیس است. استقلال موقعیت خوبی ندارد و می‌تواند بهتر از پرسپولیس نتیجه بگیرد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟