ته چین؛

طرز تهیه کروتن سالاد سزار

کد خبر: ۸۳۷۲۳۲
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۷ - ۲۰:۴۰ 26 September 2018
تعداد بازدید : 2296

مواد لازم:
15 عدد نان تست
یک چهارم پیمانه کره آب شده
دو قاشق چای‌خوری ترکیب سیر و نمک

بازدید 10777
۱
«کروتن یا کروتان / Crouton»، نان مکعبی برشته است که ما آن را معمولا در سالاد سزار می‌بینیم ولی آن را با سوپ و سالادهای دیگر نیز سرو می‌کنند. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
دوستان این دستور خوبی نیست
استفاده نکنین