صفحه خبر لوگوبالا تابناک
صفحه خبر لوگوبالا تابناک

وعده وزیرخارجه دانمارک درباره حمله تروریستی اهواز

کد خبر: ۸۳۶۵۵۰
| |
34875 بازدید
وعده وزیرخارجه دانمارک درباره حمله تروریستی اهواز

وزیر خارجه دانمارک ضمن محکوم کردن حمله تروریستی اهواز، گفت این کشور درباره ارتباط عاملان این حمله و افراد و سازمان‌های مرتبط با آن‌ها در دانمارک، تحقیق خواهد کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران، آندرس ساموئلسون، وزیر خارجه دانمارک، ضمن محکوم کردن حمله تروریستی اهواز گفت این کشور در این باره تحقیق خواهد کرد و در صورتی که مشخص شود افرادی که در این حمله دست داشته‌اند ارتباطاتی در دانمارک دارند، این کشور اقداماتی صورت خواهد داد.

ساموئلسون اعلام کرد حمله تروریستی را در هر جایی که اتفاق بیفتد محکوم می کند و اگر مشخص شود عاملان حمله تروریستی اهواز ارتباطاتی با دانمارک دارند، این موضوع طبیعتاً پیامدهایی به دنبال خواهد داشت.

سفارت دانمارک در تهران نیز حمله تروریستی اهواز را محکوم کرد. در پیام سفارت دانمارک آمده است: دانمارک حمله تروریستی وحشتناک روز گذشته در شهر اهواز واقع در جنوب‌غرب ایران را به شدت محکوم می‌کند. ما به خانواده‌های قربانیان از جمله آن دسته از خانواده‌هایی که کودکان خود را از دست داده‌اند، تسلیت می‌گوییم.

صفحه خبر لوگوبالا تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# اغتشاشات # جنگ ایران و اسرائیل # قیمت دلار # قیمت سکه # کالابرگ # کالابرگ الکترونیکی
نظرسنجی
در صورت تجاوز به خاک ایران، کدام گزینه باید در اولویت هدف قرار دادن باشد؟
مرجع جواهرات