فرزند برزگر: حال پدرم رو به بهبود است
وي با تاكيد بر ممنوعالملاقات بودن منصور برزگر تصريح كرد: خطر برطرف شده؛ اما تا 2 روز ديگر پدرم در بخش ICU بستري خواهد بود و ممنوعالملاقات است. احتمالا تا چند روز آينده وي راهي منزل خواهد شد.
کد خبر: ۸۳۶۴۳
| | 5773 بازدید
فرزند مربي سرشناس و قهرمان سابق كشتي دنيا با تاكيد بر موفقيتآميز بودن جراحي منصور برزگر گفت: حال پدرم رو به بهبود است.ميلاد برزگر در گفتوگو با فارس در مورد وضعيت پدرش گفت: پدرم روز چهارشنبه 7 بهمن ماه در بيمارستان 17 شهريور برازجان تحت عمل جراحي قرار گرفت و با پزشكان معالج، بامداد روز جمعه به تهران انتقال يافت و در بيمارستان خاتمالانبيا بستري شد.
وي با تاكيد بر ممنوعالملاقات بودن منصور برزگر تصريح كرد: خطر برطرف شده؛ اما تا 2 روز ديگر پدرم در بخش ICU بستري خواهد بود و ممنوعالملاقات است. احتمالا تا چند روز آينده وي راهي منزل خواهد شد.
منصور برزگر از شركت هواپيمايي نفت ايران، هيات كشتي استان بوشهر و شهرستان برازجان، استانداري بوشهر، بيمارستانهاي 17 شهريور برازجان و خاتمالانبيا تهران، فرمانداري برازجان و جلاليپور (هماهنگكننده كليه كارها) كه تلاش زيادي براي انجام به موقع اقدامات پزشكي و درمان وي داشتند، تشكر كرده است.
منصور برزگر مربي خوشنام كشتي ايران كه براي تدريس مربيان برازجاني به استان بوشهر سفر كرده بود، در حين آموزش دچار مصدوميت شد.
با توجه به وضعيت جسمي، تيم پزشكي از اعزام وي به تهران خودداري كرده و به دليل پارگي روده در برازجان تحت عمل جراحي قرار گرفت. با توجه به موفقيتآميز بودن جراحي برزگر، وي شب گذشته همراه با تيم پزشكياش راهي تهران و 3:30 بامداد جمعه در بيمارستان خاتمالانبيا بستري شد.
گزارش خطا
نظرسنجی
آیا جام جهانی میتواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟


