يزدي : در دو ماه پاياني طرح‌هايي براي برون‌رفت از اين وضعيت اجرا مي‌شود

کد خبر: ۸۳۶۳۵
| |
15841 بازدید
رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم گفت: طراحان حوادث پس از انتخابات از فرصت استفاده كنند و به آغوش نظام بازگردند.

آيت‌الله محمد يزدي امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در قم در پاسخ به سئوالي در ارتباط با اينكه بايد صحنه‌گردان‌هاي حوادث پس از انتخابات را مجازات كرد يا به منظور حفظ وحدت آن را در نظام پذيرفت، اظهار داشت: مقام معظم رهبري فرموده‌اند ما درصدد حذف نيستيم، بلكه براي جذب تلاش داريم، بنابراين تا جايي كه راه جذب باقي است ما با دفع موافق نيستيم.

وي با بيان اينكه افراد بايد خود در اين مورد تصميم بگيرند، تصريح كرد: افراد بايد خودشان تصميم بگيرند كه از شرايط استفاده كنند و به دامن جامعه و نظام بازگردند.

رئيس جامعه مدرسين حوزه علميه قم اضافه كرد: البته اگر اين عده در جايي كه هستند بايستند و بر موضع خود پافشاري كنند نظام كار خودش را انجام خواهد داد.

وي از فتنه پس از انتخابات به عنوان خطر بزرگي ياد كرد و ادامه داد: اكنون طراحان تلاش مي‌كنند تا از معركه خلاص شوند و به اصل نظام بپيوندند.

يزدي با بيان اينكه طراحان اين حوادث تلاش دارند تا به اصل نظام بازگردند، گفت: آنها مي‌خواهند كسي نداند كه از طراحان اين حوادث بوده‌اند.

وي با بيان اينكه هريك از اين طراحان تلاش مي‌كند تا بازگشت به نظام را به نام خود تمام كند، اظهار داشت: در دو ماه پاياني امسال طرح‌هايي براي برون‌رفت از اين وضعيت اجرا مي‌شود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی