تصاوير: روسري جنجالي وزيرخارجه سوييس افتاد

کد خبر: ۸۳۲۲
| |
54206 بازدید
با وجود تسويه‌حساب مخالفان قرارداد گازي ايران با سوييس با وزير خارجه اين كشور و انتشار گزارش‌هاي عجيب و غريب در انتقاد از سركردن روسري توسط او در ايران، تصاوير رسيده به «تابناك» از نبود روسري بر سر او در مقاطعي از سفر به تهران حكايت دارد.
 
اين در حالي است كه رسانه‌های سوییسی پس از قرارداد گاز ایران و سوییس، سوژه دیگری برای انتقاد از سفر وزیر خارجه کشورشان به ایران انتخاب کردند و از رعایت حجاب توسط كالمي در هنگام دیدار از ایران و رئیس جمهور انتقاد كردند.

روزنامه لو ماتین (Le Matin) در صفحه اول خود با چاپ تصویری از «میشلین کالمی ری» که روسری سفیدي بر سر کرده است نوشته: «همانند زن سر به زیر (مطیع)»

همچنین روزنامه «تریبیون دو ژنو» در عنوان یک خود می‌نویسد: «کالمی ری، نقاب نزاع [نقابی که مخالفان زیادی دارد] را پوشید».

بسیاری از نمایندگان پارلمان نیز از پوشش کالمی ری اظهار عصبانیت کردند. اما ...
 
 
 
 
اشتراک گذاری
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی