میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

سوال از وزیر بهداشت به هیئت رئیسه مجلس رسید

کد خبر: ۸۳۰۷۳۰
| |
7546 بازدید
سوال از وزیر بهداشت به هیئت رئیسه مجلس رسید

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: بررسی ها نشان می دهد که ارز تخصیص یافته بعضا برای واردات اقلام مصرفی غیر ضروری اختصاص یافته است.

سیده فاطمه حسینی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس، در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس گفت: طرح سوال از سیدحسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت درباره «احتکار و افزایش قیمت دارو» را به هیئت رئیسه مجلس ارائه کرده است.

در این سوال آمده است: با توجه به اینکه اقلام دارویی و نهادهای صنعت دارو در فهرست دریافت کنندگان ارز با نرخ دولتی (4200 تومانی) هستند، علت سوء مدیریت که منجر به احتکار و افزایش فیمت و نایاب شدن داروهای مورد نیاز بیماران شده است، چیست؟

حسینی در این باره توضیح داد:‌ بررسی ها نشان می دهد که ارز تخصیص یافته بعضا برای واردات اقلام مصرفی غیر ضروری اختصاص یافته است. توضیح دهید که برای ساماندهی و مدیریت عرضه دارو و اقلام دارویی چه اقداماتی انجام داده اید؟

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # نرخ سوم بنزین # قیمت دلار # قیمت سکه # ونزوئلا
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
مرجع جواهرات