صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عمره مفرده، منوط به نتیجه مذاکرات ایران و عربستان

کد خبر: ۸۳۰۴۴
| |
1876 بازدید

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت گفت: قطعی شدن اعزام زائران ایرانی به عمره مفرده، منوط به نتیجه مذاکرات مقامات ایران و عربستان که بزودی انجام می شود، است و امیدوارم با هماهنگی های صورت گرفته در آینده ای نزدیک حامل خبر خوشی برای مردم باشیم.
 
به گزارش واحد مرکزی خبر ، حجت الاسلام علی قاضی عسکر در حاشیه مراسم تجلیل از دست اندرکاران مبارزه با مواد مخدر افزود: امیدواریم با برنامه ریزی صورت گرفته و هماهنگی مقامات عربستان، زمینه اعزام زائران ایرانی در فصل جدید عمره فراهم شود.

وی با اشاره به مشکلات اعزام زائران به عمره مفرده مانند برخورد نامناسب و اجازه ندادن برای برگزاری مراسم معنوی در قبرستان بقیع، گفت: در مذاکرات انجام شده با مقامات عربستان سعودی، این برخوردهای نامناسب را به برخی عناصر تندرو نسبت دادند و خود نیز از این مساله ابراز گله کردند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه آیا پلیس ایران نیز همچون سعودی ها برای ورود اتباع این کشور کنترل های ویژه ای در نظر می گیرد یا خیر؟ گفت: ایران اسلامی کشوری مقتدر و پیرو اهل بیت(ع) است و نمی توانیم حرکت مقابله به مثل داشته باشیم.

قاضی عسکر افزود: کسانی که به ایران می آیند یا دوستدار اهل بیت و یا علاقه مند به جمهوری اسلامی هستند.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار