بزرگ ترین کباب کوبیده دنیا!
تعداد بازدید : 3847
کد خبر:۸۲۷۵۴۲
کد خبر:۸۲۷۵۴۲
12914 بازدید
ته چین؛

دستور پخت میگو سرخ شده با طعم کجون

کجون به روش پخت فرانسوی های رانده شده از کانادا که به آمریکا رفتند می‌گفتند. در این روش پخت از سبزیجات معطر و انواع فلفل تند استفاده می‌شده است. امروزه به مخلوطی از ادویه های تند و معطر که به غذا می‌زنند گویند. از طعم کجون برای غذاهای دریایی و گوشتی مختلف استفاده می‌شود. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
گزارش خطا
نظرسنجی
کدام کالا را نسبت به قبل کمتر مصرف می‌کنید؟