تعداد بازدید : 3846
کد خبر:۸۲۷۵۴۲
کد خبر:۸۲۷۵۴۲
12860 بازدید
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۱ | ۱۳۹۷/۰۶/۰۱
23 August 2018
ته چین؛

دستور پخت میگو سرخ شده با طعم کجون

کجون به روش پخت فرانسوی های رانده شده از کانادا که به آمریکا رفتند می‌گفتند. در این روش پخت از سبزیجات معطر و انواع فلفل تند استفاده می‌شده است. امروزه به مخلوطی از ادویه های تند و معطر که به غذا می‌زنند گویند. از طعم کجون برای غذاهای دریایی و گوشتی مختلف استفاده می‌شود. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
گزارش خطا
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.