صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

مجلس: اختصاص مرحله‌اي يارانه قانوني نيست

رئيس کميسيون ويژه طرح تحول اقتصادي همچنين در خصوص مرحله بندي اعلام شده از سوي مسئولين دولتي براي دريافت يارانه ها، گفت: مرحله بندي هم خلاف قانون است و قانون اقتضاء مي کند که همه خانوارها در يک مرحله مشمول دريافت يارانه ها شوند.
کد خبر: ۸۲۶۹۶
| |
1201 بازدید

رئيس کميسيون ويژه طرح تحول اقتصادي مجلس با تاکيد بر اينکه يارانه ها بايد به همه خانوارها تعلق گيرد گفت: خوشه بندي مرکز آمار ايران از نظر مبلغ متناسب با شرايط امروز جامعه نيست، لذا با توجه به اجراي اين طرح از سال آينده بايد اين خوشه بندي با متوسط درآمدها در سال آينده اصلاح شود.

غلامرضا مصباحي مقدم رئيس کميسيون ويژه طرح تحول اقتصادي مجلس در گفتگو با مهر، در پاسخ به سئوالي در خصوص سرانجام چگونگي اجراي هدفمندي يارانه ها و اظهارات متفاوتي که از سوي برخي از مسئولين دولتي در اين رابطه ابراز مي شود، گفت: ابتدا آقاي مدد رئيس مرکز آمار ايران به اشتباه مطالبي را عنوان کرد، مبني براينکه فقط 70 درصد مردم مشمول دريافت يارانه ها مي شوند،در تماسي با آقاي فرزين سخنگوي کارگروه تحولات اقتصادي دولت در اين خصوص از او سئوال کردم که وي بلافاصله در اخبار اين موضوع را اصلاح کرد.

وي افزود: در اين خصوص آقاي رئيس جمهور هم مورد پرسش قرار گرفت که وي هم بر اجراي اين طرح مطابق با قانون تاکيد کرد.

رئيس کميسيون ويژه طرح تحول اقتصادي همچنين در خصوص مرحله بندي اعلام شده از سوي مسئولين دولتي براي دريافت يارانه ها، گفت: مرحله بندي هم خلاف قانون است و قانون اقتضاء مي کند که همه خانوارها در يک مرحله مشمول دريافت يارانه ها شوند.

مصباحي مقدم توضيح داد: اگر منظور از مرحله بندي اين است که هر سه ماه يکبار يارانه ها به همه خانوارها تعلق گيرد اين اشکالي ندارد،اما اگر مقصود اين است که به يک گروه امروز و به گروه ديگري مدتها بعد يارانه ها تعلق گيرد اين امر قابل قبول نيست.

وي تاکيد کرد: 100 درصد خانوارهاي ايراني که فرم اطلاعات اقتصادي خود را تکميل کرده‌اند مشمول دريافت يارانه ها از سوي دولت هستند.

اين درحالي است که وزير اقتصاد و دارايي 30 دي ماه در مصاحبه‌اي اعلام کرده است دولت در نظر دارد در ابتداي اجراي هدفمند کردن يارانه ها حداقل 70 درصد مردم را مشمول دريافت يارانه کند.

مصباحي مقدم در ادامه با بيان اينکه مطابق با قانون، پرداخت يارانه ها همه خانوارها را شامل مي شود، ادامه داد: خوشه بندي مرکز آمار به اين ترتيب است که 4 دهک را با کمترين درآمد به عنوان خوشه اول، 3 دهک را با درآمد متوسط به عنوان خوشه دوم و سه دهک ديگر را با درآمد بالاتر از متوسط به عنوان دهک سوم تقسيم بندي کرده است اما با توجه به اينکه اين خوشه بندي ها به نسبت تعداد افراد خانوارها و درآمد آنان در نظر گرفته شده از نظر مبلغ متناسب با شرايط امروز جامعه نيست و بلکه متناسب با شرايط يک الي دو سال قبل است.

رئيس کميسيون ويژه طرح تحول اقتصادي همچنين گفت: با توجه به اجراي هدفمندي يارانه ها از سال آينده ، بايد اين خوشه بندي با متوسط درآمدهاي سال آينده افراد اصلاح شود زيرا به طور طبيعي بايد پرداختها متناسب با درآمدها صورت بگيرد.

وي تصريح کرد: خانوارها بايد توجه داشته باشند که از امروز مي توانند به سايت مرکز آمار ايران مراجعه کرده و اطلاعات خود را چک کنند تا اگر اشتباهي صورت گرفته اصلاح نمايند.

مصباحي مقدم همچنين خاطرنشان کرد: در هر صورت مجلس شوراي اسلامي نظارت خود را اعمال خواهد کرد و پيگير نحوه اجرا خواهد بود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟