صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل
پناهی:

دبير يك ماه آينده معرفي خواهد شد

رئيس فدراسيون در پاسخ به اينكه تا زمان برگزاري مجمع چه كسي كار دبير را انجام مي‌دهد، خاطرنشان ساخت: خودم از صبح زود تا ديروقت در فدراسيون هستم و شاه محمدي، نايب رئيس بانوان نيز حضور دارد و به من به انجام امور كمك مي كند.
کد خبر: ۸۲۶۳۵
| |
2336 بازدید

رئيس فدراسيون كاراته گفت: تا انتخاب دبير، خودم و نايب‌رئيس كارهاي فدراسيون را انجام خواهيم داد.

عباس احمدپناهي در گفت و گو با فارس اظهار داشت: با توجه به دلايلي كه اشجعي آورد، استعفاي او را قبول كردم. روز گذشته در حاشيه سوپرليگ كاراته، او به همراه آهي و رستخيز مورد تقدير قرار گرفت.

وي درباره اين اقدام خود تصريح كرد: يكي از محورهاي اصلي كار من در فدراسيون كاراته، احيا كردن اخلاق است؛ به هر حال آهي يازده ماه براي كاراته زحمت كشيده و بايد از او تقدير مي شد.

رئيس فدراسيون در پاسخ به اينكه تا زمان برگزاري مجمع چه كسي كار دبير را انجام مي‌دهد، خاطرنشان ساخت: خودم از صبح زود تا ديروقت در فدراسيون هستم و شاه محمدي، نايب رئيس بانوان نيز حضور دارد و به من به انجام امور كمك مي كند.

وي تاكيد كرد: تصميم ندارم فردي را به عنوان مدير امور عمومي يا سرپرست دبير انتخاب كنم، دبير فدراسيون بعد از تاييد اعضاي مجمع تا يك ماه آينده معرفي خواهد شد.

پناهي درباره تقدير از پيشكسوتان كاراته و غيبت ناظريان گفت: از ايشان دعوت كرده بوديم؛‌ اما به دليل مشغله كاري نتوانست بيايد. آقاي سليمي و محمدي بقا نيز نيامده بودند؛ اما مابقي حضور داشتند.

وي درخصوص بازگشت دوباره سليمي به فدراسيون افزود: جلسه حضوري با ايشان نداشتم؛ اما در تماسي تلفني قول داد كه دوباره به فدراسيون بازگردد.

رئيس فدراسيون با اشاره به اينكه عبدالمحمدي مي توانست در هفته دوم دور برگشت سوپرليگ تيمش را هدايت كند، اظهار داشت: خودش مايل بود از روي سكوي تماشاگران مبارزات را ببيند و كنار تيمش نباشد.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟
آخرین اخبار