صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

بحران ارزی هند تشدید شد

روپیه هند در معاملات امروز نیز در برابر دلار عقب نشست و هر دلار به ۷۰.۳۹ روپیه رسید.
کد خبر: ۸۲۶۱۹۹
| |
3051 بازدید

روپیه هند در معاملات امروز نیز در برابر دلار عقب نشست و هر دلار به ۷۰.۳۹ روپیه رسید.

به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، افزایش کسری حساب تجاری، خروج گسترده سرمایه از هند و همچنین مناقشات بین المللی باعث شده است تا ارزش پول ملی هند به طرز بی سابقه ای تضعیف شود.

آنیندیا بانرجی- معاون ارزی و نرخ بهره موسسه " کوتاک سکیوریتی" - در همین رابطه گفت: در حالی که هفتاد و دومین سالروز استقلالمان را جشن می‌گیریم کاهش ارزش ارزهای نوظهور به ویژه یوان چین بر هند نیز اثر گذاشته است.

وی افزود: با این حال تحلیل تکنیکال نشان می دهد می‌توان به آینده روپیه امیدوار بود.

وزارت بازرگانی و صنایع هند دیروز آماری منتشر کرد که به گفته آن کسری حساب تجاری هند در ماه گذشته ۱۸.۰۲ میلیارد دلار را به ثبت رسانده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل حدودا ۶ میلیارد دلار افزایش یافته است.

این بزرگترین کاهش ارزش روپیه از سپتامبر سال ۲۰۱۳ محسوب می شود. از تضعیف ارزش لیر به عنوان یکی از دلایل تقویت دلار در برابر ارزهای نوظهور و روپیه نام برده می‌شود و این شائبه را تقویت می‌کند که این بحران ممکن است به سراسر جهان سرایت کند.

هند در حال حاضر پنجمین اقتصاد بزرگ دنیا است و تخمین زده می‌شود که تا پایان سال ۲۰۳۰ این کشور با پشت سر گذاشتن ژاپن و آلمان به سومین اقتصاد بزرگ جهان پس از چین و آمریکا تبدیل شود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟
آخرین اخبار