افشاگری کاپیتان سابق پرسپولیس علیه لیدرهای سرخ

کد خبر: ۸۲۵۵۷۴
| |
3497 بازدید

محسن بنگر ابعاد جدیدی از نفوذ زیاد لیدرها در باشگاه پرسپولیس را فاش کرده است.

به گزارش تابناک ورزشی، در شرایطی که اخیرا یک درگیری بین دو کاپتان اول پرسپولیس یعنی سید جلال حسینی و حسین ماهینی با لیدرهای هواداری تیم پرسپولیس جنجال بزرگی به پا کرده بود ، حالا کاپیتان سابق این تیم ابعاد جدیدی از این مسئله را افشا کرده و از قدرت بی حد و حصر لیدرها در تیم پرسپولیس گفته است است.

در بخشی از صحبت های محسن بنگر، مدافع فعلی پارس جم گفته است: « پنج بازیکن بودیم که با لیدر دعوایمان شد، سال بعد ما نبودیم اما لیدر بود». بنگر در بخش دیگری از صحبت هایش ادعا کرده که ریشه لیدرسالاری از زمان حضور طاهری در راس مدیریت این باشگاه شکل گرفته است. این در حالی است که اخیرا هم دو کاپیتان با سابقه پرسپولیس با لیدر این تیم دچار مشکل شدند اما گفته می شود به دلیل فشار مدیران باشگاه مجبور شدند که از مواضع خود کوتاه بیایند و حتی با لیدر جنجالی عکس یادگاری هم بگیرند.

اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# خروج از ان پی تی # مکانیسم ماشه # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # اسنپ بک
نظرسنجی
مهم‌ترین اولویت دولت چه باید باشد؟
الی گشت