طبق آيات قرآن در شرايط فتنه بايد مطيع ولي فقيه باشيم
در هنگام غيبت امام معصوم ودر شرايط فتنه طبق ايات قران بايد مطيع ولي فقيه باشيم.
به گزارش روابط عمومي و امور بينالملل دفتر تبليغات اسلامي حوزه علميه قم، حجت الاسلام والمسلمين محمد صادق يوسفي مقدم در مراسم روحبخش زيارت عاشورا و در جمع كاركنان دفتر تبليغات اسلامي با اشاره به شرايط كنوني كشور اظهار داشت: علاوه بر مسائل اعتقادي يك مسلمان اخلاق سياسي نيز ضرورت بر بي طرف نبودن را براي همه بيان مي كند و طبق فرموده مقام معظم رهبري بايد نسبت به جريانات پيش آمده موضع شفاف داشته باشيم.
رييس مركز فرهنگ و معارف قران در ادامه با اشاره به آياتي از قرآن كريم به عوامل پيدايش فتنه و راههاي مقابله آن اشاره و ادامه داد:بايد از سويي نسبت به خبر فاسق به ويژه بنگاه هاي شايعه پراكني دشمن اعتمادي نداشت و از سويي بايد مراقب حضور منافقان كه تفرقه را در جامعه اسلامي ترويج مي دهند باشيم و در تمامي شرايط موضع خود را شفاف اعلام كنيم.
وي تصريح كرد: وظيفه و اخلاق سياسي براي يك مسلمان اقتضا مي كند در فضاي ملتهب به هر چيزي اعتماد نكرده و در مورد آن تحقيق كرد.
رييس مركز فرهنگ و معارف قرآن افزود: طبق آيات قرآن عده اي هستند كه گوش خود را به حق بسته اند ولي حرف منافقان و شياطين را به راحتي پذيرا هستند.
وي گفت: اگر موضع خواص يك جامعه شفاف نباشد آناني كه قلب منحرف دارند در فضا سوء استفاده كرده و ديگران را به انحراف مي كشانند و در جامعه فتنه ايجاد مي كنند كه وظيفه ما اين است با تبيين مسائل ديگران را روشن و هدايت كنند.
وي گفت:وظيفه اصلي ما حفظ و اعتلاي نظام مقدس جمهوري اسلامي است كه اين وظيفه خطير نبايد مورد غفلت قرار گيرد.
حجت الاسلام والمسلمين يوسفي مقدم خاطر نشان كرد: اگر عده اي نمي توانند در شرايط فتنه،
حق را به راحتي تشخيص دهند طبق آيات قرآن كريم بايد به سمت آنچه خدا و رسول او از ما مي خواهند حركت كنيم تا در فتنه اي كه همه جامعه را در برگيرد قرار نگيريم.
وي خاطرنشان كرد: در شرايط غيبت بايد از نعمت ولايت فقيه بهره گرفته و در فضاي فتنه راه حق را تبعيت نموده و از ولي فقيه زمان طبق حجت شرعي اطاعت كنيم.


