صفحه خبر لوگوبالا تابناک
مفید صفحه خبر نسخه موبایل

عذرخواهی استقلال خوزستان ازحمله به اتوبوس پرسپولیس

کد خبر: ۸۲۳۷۸۶
| |
2266 بازدید

مدیران استقلال خوزستان بابت حمله با سنگ و شکسته شدن شیشه یکی از پنجره های اتوبوس کاروان پرسپولیس عذرخواهی کردند.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم پرسپولیس در حالی امروز پنجشنبه سومین بازی خود در رقابت های لیگ برتر فوتبال را مقابل استقلال خوزستان انجام می دهد که شب گذشته هنگام ترک فرودگاه اهواز به اتوبوس این تیم حمله شد.

کاروان پرسپولیس که با تدابیر ویژه ماموران انتظامی در حال حرکت از فرودگاه به هتل محل اقامت خود بودند با پرتاب سنگ از سوی فردی ناشناس روبرو شدند که منجر به شکستن شیشه اتوبوس این تیم شد اما خوشبختانه به هیچ یک از بازیکنان پرسپولیس صدمه ای وارد نشد.

با این حال مسئولان استقلال خوزستان هنگام اسکان سرخپوشان در هتل خود به دیدار آنها رفتند و بابت اتفاق پیش افتاده از آنها دلجویی کردند. پندار خمارلو مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس و حسین خبیری مشاور و نماینده حمیدرضا گرشاسبی سرپرست باشگاه پرسپولیس نیز بابت نحوه پذیرایی اهوازی ها و همکاری های صورت گرفته از آنها تشکر و قدردانی کردند. تیم پرسپولیس ساعت ۲۰:۳۰ امشب در هفته سوم لیگ برتر در ورزشگاه غدیر اهواز به مصاف استقلال خوزستان می رود.

مفید صفحه خبر نسخه موبایل
اشتراک گذاری
سفرمارکت
گزارش خطا
برچسب منتخب
# آیت الله سید مجتبی خامنه ای # عملیات وعده صادق 4 # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا
نظرسنجی
آیا جام جهانی می‌تواند مانع جنگ آمریکا با ایران شود؟