میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

استاد دانشگاه آزاد با چاقو به قتل رسید

کد خبر: ۸۲۳۴۰۱
| |
12436 بازدید

استاد دانشگاه آزاد در منزلش در غرب تهران با ضربه چاقو به قتل رسید.

به گزارش تسنیم، ساعت ۲۳:۳۰ شب گذشته مأموران کلانتری ۱۴۱ شهرک گلستان در تماس با بازپرس کشیک قتل پایتخت اعلام کردند مرد شصت و یک ساله‌ای در طبقه اول یک ساختمان در محدوده‌های استحفاظی این کلانتری به قتل رسیده است.

دقایقی بعد از این قتل سجاد منافی‌آذر؛ بازپرس امور جنایی تهران به همراه اکیپ تشخیص هویت آگاهی در صحنه جرم حاضر شده و مشغول تحقیقات درباره این پرونده شدند.

بررسی‌های اولیه نشان داد ساکنان ساختمان محل وقوع قتل از بوی تعفنی که از طبقه اول ساختمان به مشام می‌رسید، شاکی شده و مراتب را به پلیس اعلام کرده بودند که مأموران با حضور در محل حادثه و ورود به خانه با جسد بی‌جان مقتول درحالی که آثار خون خشک شده کنار جسد وجود داشت، مواجه شده بودند.

تحقیقات تکمیلی نشان داد جسد متعلق به استاد دانشگاه آزاد یکی از واحدهای اطراف پایتخت است و با اصابت جسم نوک‌تیز به قفسه‌سینه‌اش به قتل رسیده، مقتول دارای دکتری مدیریت بازرگانی و عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد نیز بوده و در خانه‌اش به تنهایی سکونت داشته است.

کارشناسان پزشکی قانونی در بررسی اولیه جسد اعلام کردند حدود ۳۶ ساعت از قتل می‌گذرد.

شواهد نشان داد که درهای ورودی منزل مقتول سالم بوده و تخریبی صورت نگرفته است به همین دلیل کارآگاهان این احتمال را دادند که عامل یا عاملان این قتل با مقتول آشنایی داشته‌اند همچنین آثار بهم‌ریختگی وسایل داخل خانه مشهود بود.

در نهایت با دستور سجاد منافی‌آذر؛ بازپرس امور جنایی تهران جسد مقتول برای بررسی بیشتر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات درباره این پرونده ادامه دارد.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
آخرین اخبار