میلی صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

قرارداد زنوزی با دژاگه و شجاعی، دلاری است

کد خبر: ۸۲۲۳۵۰
| |
2994 بازدید

دژاگه و شجاعی به تراکتورسازی ملحق شده‌اند اما نقطه ابهام در این قراردادهای بزرگ رقم این انتقال است.

به گزارش تابناک ورزشی، حضور ناگهانی شجاعی و دژاگه در تراکتور، همه را غافلگیر کرد اما این باشگاه چطور آنها را راضی به حضور در تبریز کرد؟ درودگر مدیرعامل تراکتور در این باره می گوید: «ما به آنها گفتیم لیگ خالی از ستاره شده و اکثر ستاره ها به کشورهای عربی و اروپا رفته‌اند. گفتیم دوست داریم شما بیائید تا لیگ زیباتر شود و آنها قبول کردند.» البته بعید به نظر می رسد تنها چنین دلیلی باعث حضور این دو در تراکتورسازی شده باشد.

شواهد اما نشان می دهد کاپیتان تیم ملی ایران از باشگاه جدیدش به دلار پول می‌گیرد. استقلال یکی از باشگاه هایی بود که می خواست اشکان دژاگه را جذب کند که البته از انجام این کار بازماند تا این بازیکن ملی پوش راهی تراکتورسازی تبریز شود.

حالا اما معاون باشگاه استقلال از علت حضور نیافتن دژاگه در این تیم می گوید. مباشری معاون اجرایی باشگاه استقلال اعلام کرد که دژاگه خواستار دریافت حقوق خود به دلار بود که این باشگاه توانایی چنین پرداختی را نداشت تا در نهایت هافبک سابق تیم های ولفسبورگ و فولام راهی تراکتورسازی تبریز شود.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # تابناک ورزشی # جنگل الیت # نرخ سوم بنزین
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟
الی گشت