اميرحسين صادقى: موتور ماشينم سوخته، پول ندارم تعميرش كنم!
ابرار؛ امير حسين صادقى از يكدلى و اتحاد بازيكنان تيمش حرف مى زند. اتحادى كه قرار است شنبه براى سر بلندى مرفاوى تلاش كنند تا به قولى آقا صمد از استقلال نرود. گفت وگو با وى را بخوانيد:
• از شرايط استقلال بگو. انگار اوضاع تيم شما زياد خوب نيست؟
- نه اتفاقاً شرايط استقلال خوب است و ما هيچ مشكلى نداريم. بچه ها با انرژى و روحيه بالا در تمرينات تيم حاضر مى شوند تا با يكدلى و اتحاد فقط به دنبال كسب ۳ امتياز ديدار اين هفته خود باشيم.
• بازى با استيل آذين آخرين فرصت مرفاوى است. اين مسأله را چطور ارزيابى مى كنى؟
- ما براى سر بلندى آقا صمد تمام تلاش خودمان را به كار مى گيريم و با تمام دل وجان در زمين حاضر مى شويم تا استقلال دراين بازى برنده باشد. مطمئناً هيچ يك از بازيكنان ما براى مرفاوى كم نمى گذارند تا با پيروزى در اين بازى هيچ تغيير و تحولى هم در كادر فنى ما صورت نگيرد.
• پيروزى مقابل استيل آذين كار ساده اى نيست. اين مسأله را قبول دارى؟
- استيل آذين تيم خوب و پر مهره اى است و از بازيكنان كليدى هم بهره مى برد اما ما هم شرايط خيلى خوبى داريم و در تمرينات هم با انگيزه حاضر مى شويم تا بر همين اساس شانس بيشترى براى پيروزى در اين ديدار داشته باشيم.
• با چه نتيجه اى حريف خود را شكست مى دهيد؟
- با توجه به شرايطى كه من در تيم مان مىبينم و انگيزه بازيكنان فكر مى كنم با اختلاف ۲ يا ۳ گل استيل آذين را شكست دهيم.
• اوضاع فوتبال در كشور مان را چطور مى بينى؟
- متأسفانه ما فقط دم از حرفه اى بودن مى زنيم در حالي كه حرفه اى نيستيم. نه امكانات داريم و نه از لحاظ مالى تأمين هستيم. من خودم الان موتور ماشينم سوخته اما پول ندارم كه آن را تعمير كنم و به امانت، پژو ۲۰۶ دوستم را گرفتم. با اين حال اميدوارم هر چه زود تر ما هم مسير حرفه اى شدن را طى كنيم تا ديگر خبرى از اين اوضاع و احوال بد در فوتبالمان نباشد.


