دریاچه نمک قم هم خشکید
دریاچه نمک حوض سلطان در ۴۰ کیلومتری شمال شهرستان قم و ۸۵ کیلومتری جنوب تهران و در حاشیه بزرگراه خلیج فارس قرار دارد که در کنار دریاچه نمک، از جمله مهم ترین دریاچه های بخش مرکزی ایران به شمار می رود. این دو دریاچه از جمله دریاچه های شور کشور هستند و مقادیر زیادی نمک در خود جای داده اند.
به گزارش مهر، در سال های اخیر دریاچه حوض سلطان بخش زیادی از آب خود را از دست داده و هم اکنون دیگر آبی در آن دیده نمی شود و در معرض نابودی قرار دارد که این امر می تواند مشکلات زیست محیطی گسترده ای از جمله طوفان های نمکی برای چند استان مهم و پرجمعیت کشور از جمله استان قم و تهران به وجود بیاورد و سلامت ساکنان آن را به خطر بیندازد.
گزارش خطا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۳۴
انتشار یافته: ۹
نه تو حوزه محیط زیست... نه تو حوزه اقتصاد... نه تو حوزه سیاسی... نه تو حوزه اجتماعی... نه تو حوزه فرهنگی... نه تو حوزه بهداشت.........چرا؟؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۷:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۸
دریاچه ارومیه
دریاچه قم
....
پاسخ ها
ناشناس
| ۱۵:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۵/۰۸
دریاچه امید
دریاچه آینده
دریاچه توسعه
دریاچه آبادانی
.....
خیلی وقتها به فکر می افتم که دیگه هیچوقت صفحه خبری شما را باز نکنم
دریغ از یک خبر مثبت در شبانه روز یا هفته یا ماه یا سال!!!
هر تیتر خبری را نگاه می کنید از نابسامانی در اقتصاد، سیاست، ارز و سقوط ریال، فرهنگ، اجتماع، محیط زیست، و .........
با این حال باز هم برمی گردم به صفحه شما با امید اینکه یه خبری خوشایند رو بشه دید ولی باز افسوس برجای می ماند!!!
نظرسنجی
آیا به عنوان زن حاضرید با مهریه 14 سکه «بله» را بگویید؟





