مشکل مجیدحسینی بااستقلال حل شد!
کد خبر: ۸۲۰۰۴۲
| | 7311 بازدید
یک سایت ترکیه ای مدعی شد که مشکل مدافع استقلال با این باشگاه حل شد و او برای امضای قرارداد با تیم ترکیه ای به شهر ترابزون رسیده است.
به گزارش تابناک ورزشی،سایت «اخبار ۶۱» ترکیه که اخبارش درباره حسینی تا اینجا درست بوده است، خبر داد که مجید حسینی، مدافع ۲۲ ساله ایرانی امروز از ایران به ترابزون آمد تا کار انتقالش را نهایی کند.
مدافع ایرانی امروز کار انتقالش را از باشگاه استقلال به ترابزون اسپور نهایی می کند. انتظار می رود او با مدیران باشگاه ترابزون اسپور امروز دیدار کند و تا دو روز آینده به اردوی اسلوونی ملحق خواهد شد. مشکلاتی که حسینی با باشگاه استقلال داشت حل شد.حسینی هفته گذشته به استانبول رفته بود که با تهدید باشگاه استقلال مجبور به بازگشت به تهران شد. با ادعای این سایت ترکی به نظر می رسد مشکل او برای جدایی از استقلال حل شده است.
گزارش خطا
نظرسنجی
پیش بینی شما از نتیجه مذاکرات و توافق چیست؟


