میلی صفحه خبر لوگو بالا
شاتل صفحه خبر لوگو بالا
میلی صفحه خبر موبایل

وضعیت حقوق بگیران صندوق بازنشستگی کشوری

کد خبر: ۸۱۸۷۵۶
| |
2922 بازدید

مدیرکل دفتر برنامه ریزی و مدیریت سیستم های صندوق بازنشستگی کشوری با اشاره به اینکه ۸۱ درصد حقوق بگیران ما بازنشسته هستند، گفت: استان های تهران و ایلام بیشترین و کمترین حقوق بگیران ما هستند.

به گزارش مهر، بهروز انتظاری در نشست خبری امروز در مورد آمار بازنشستگان تا پایان خرداد ۹۷، افزود: بر اساس آخرین آمارها یک میلیون و ۳۷۱ هزار و ۱۲۴ حقوق بگیر تحت پوشش صندوق بازنشستگی هستند که ۶۹ درصد این تعداد را مردان و ۳۱ درصد را زنان تشکیل می دهند.

وی با اشاره به اینکه ۸۱ درصد جامعه حقوق بگیر ما بازنشستگان هستند، اظهار داشت: ۲۶ درصد یعنی در حدود ۳۰۰ هزار و ۸۵۲ نفر در استان تهران ساکن هستند و استان ایلام با ۱۰ هزار و ۳۲۳ نفر کمترین تعداد تحت پوششی های صندوق را تشکیل می دهد.

انتظاری گفت: بیشترین جامعه حقوق بگیران در وزارت آموزش و پرورش با جمعیت ۸۰۲ هزار و ۸۴۶ نفر تشکیل می دهند که حدود ۵۸ درصد هستند.

به گفته مدیرکل دفتر برنامه ریزی و مدیریت سیستم های صندوق بازنشستگی کشوری ۱۸ هزار و ۵۴ نفر از حقوق بگیران ما در سطح دکتری و بالاتر هستند و ۴۱ هزار و ۳۹۱ نفر فوق لیسانس، ۳۱۵ هزار و ۳۴۶ نفر کارشناسی، ۲۵۰ هزار و ۲۴۵ نفر فوق دیپلم و ۳۸۹ هزار و ۱۶۸ نفر دیپلم هستند.

رئیس کمیته داور جشنواره تکریم خانواده گفت: هدف ما از برگزاری این جشنواره این است که افرادی که بعد از دوران بازنشستگی آثار و فعالیت هایی دارند و برای جامعه مثمر ثمر هستند برای سایر بازنشستگان معرفی شوند.

وی گفت: بسیاری از مراکز صنعتی به دنبال این افراد نخبه هستند اما متاسفانه سایر مراجع استفاده کافی نمی کنند.

میلی صفحه خبر موبایل
اشتراک گذاری
برچسب ها
سلام پرواز
سفرمارکت
گزارش خطا
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# آتش بس غزه # خروج از ان پی تی # جنگ ایران و اسرائیل # عملیات وعده صادق 3 # مذاکره ایران و آمریکا # آژانس بین المللی انرژی اتمی # حمله آمریکا به ایران # حمله اسرائیل به ایران # مکانیسم ماشه # اسنپ بک
نظرسنجی
از میان 5 بانک و موسسه مالی ناتراز کدامیک عملکرد بدتری دارند؟
مرجع جواهرات
الی گشت