اصابت راكت و خمپاره به منطقه الخضراء بغداد

ستوني از دود غليظ از يكي از قسمت‌هاي منطقه الخضرا در مركز بغداد قابل مشاهده است. بيشتر وزارتخانه‌هاي دولتي عراق، ساختمان پارلمان و نيز سفارتخانه آمريكا در منطقه الخضراء مستقرند.
کد خبر: ۸۱۶۳
| |
2201 بازدید
|
۱
خبرگزاري رويترز از اصابت چندين راكت و گلوله خمپاره به منطقه الخضراء در نخستين ساعات بامداد امروز و به صدا در آمدن صداي آمبولانس‌ها در بغداد خبر داد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري رويترز، هنوز از محل دقيق اصابت راكتها و گلوله‌هاي خمپاره يا شمار تلفات احتمالي ناشي از اين حملات كه حدود 15 دقيقه ادامه داشت، اخباري منتشر نشده است.

قبل از ساعت شش بامداد امروز به وقت محلي صداي چندين راكت و گلوله خمپاره در سه نوبت به گوش رسيد.

بنابر اين گزارش، ستوني از دود غليظ از يكي از قسمت‌هاي منطقه الخضرا در مركز بغداد قابل مشاهده است. بيشتر وزارتخانه‌هاي دولتي عراق، ساختمان پارلمان و نيز سفارتخانه آمريكا در منطقه الخضراء مستقرند.

اندكي پس از اين حمله دست كم دو فروند بالگرد آمريكايي بر فراز منطقه الخضراء به گشت زني پرداختند.

ارتش آمريكا پيش از اين عناصر ارتش المهدي وابسته به مقتدا صدر را متهم به حملات راكتي به منطقه الخضراء كرده بود.
اشتراک گذاری
گزارش خطا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
United States of America
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۸۷/۰۱/۰۶
بهتر نیست به جای منطقه الخضرا از "منطقه سبز" استفاده کنيم؟ این نام يک محله در عراق نیست، بلکه محدوده امنیتی است که آمریکا با تدابیر شدید سعی میکند حتی الامکان از بروز عملیات مخالفان جلوگیری کند.
برچسب منتخب
# جام جهانی ۲۰۲۶ # آیت الله سید مجتبی خامنه ای # جنگ منطقه ای # جنگ ایران و اسرائیل # جنگ ایران و آمریکا # شهادت رهبر انقلاب # مذاکرات ایران و آمریکا # جنگ رمضان
وب گردی